Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hirvitalon lounas panostaa suomalaiseen kotiruokaan – "Kotimaisia makuja kyllä arvostetaan, ja pystymme tarjoamaan ne edullisesti"

Kaikki eivät tiedä, että Maarit Puiravan ylläpitämä Hirvitalon ravintola tarjoaa nyt koronapandemian hellitettyä lounasta myös talon ulkopuolisille.

Lounas salaattipöytineen on katettu klo 10.30–13 ( ei sunnuntaisin). Myös tuhtia aamupalaa löytyy Hirvitalon alakerrasta.

– Panostamme ennen muuta perinteiseen suomalaiseen kotiruokaan, vakuuttaa Puirava.

– Kotimaisia makuja kyllä arvostetaan, ja pystymme tarjoamaan ne edullisesti. Tarjolla on aina kaksi pääruokaa, perunaa ja lämpimiä kasviksia salaattien kera.

Puirava leipoo itse vaalean leivät, samoin pullat ja piirakat.

– Enemmänkin ruokailijoita voisi käydä, sanoo ravintoloitsija.

Joskus juhlapäivinä on kyllä sali täynnä, esimerkiksi isänpäivänä ruokailijoita oli 99.

Kun raaka-aineitten hinnat nousevat, yrittäjyyttä tarvitaan.

Joulun kunniaksi Hirvitalo tarjoaa oman talon väelle joulun avajaiset 25.11. klo 14.30 lukien. Luvassa on glögiä ja pipareita, joulupukki vierailee.

Välillä kuullaan viihdekuoron esityksiä, tiernapoikien tuloa valmistellaan, ehkäpä lapsia tuomaan joulun iloa. Näytelmätyylinen runosikermä kruunaa juhlan.

– Haluan järjestää joulun avajaiset talon asukkaille, kun muillekin kuntalaisille joulu avataan Kapinatorilla.