Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kokeile jumppapalloa ja lähde mäntsäläläisten kanssa Gymnaestradaan

Mäntsälästä on lähdössä jälleen iso joukko esiintyjiä Gymnaestradaan Tampereelle.

Tampereella 9.–12.6.2022 järjestettävä Suomen Gymnaestrada on neljän päivän liikunnallinen kaupunkitapahtuma, joka kokoaa voimistelun harrastajat ja huiput yhteen.

Gymnaestradassa on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, kokeilupisteitä sekä liikkumisen riemua monessa muodossa.

Paikalle odotetaan kaikkiaan 12 000 osallistujaa ympäri Suomen.

Mäntsälän Voimistelijat kannustaa kaikkia osallistumaan ja tulemaan mukaan nauttimaan voimistelun laajasta kirjosta ja hyvästä yhteishengestä.

Mukaan voi lähteä osallistujaksi, päiväkävijäksi, yleisöksi tai vaikka vapaaehtoiseksi.

Ensi kesänä jokaisella kuntoliikkujalla on mahdollisuus päästä esiintymään Tampereen Ratinan stadionille Tiina Hedemanin ja Arja Puron tekemässä jumppapallo-ohjelmassa nimeltä Kiertoradalla.

Mäntsälässä ohjelmaa opettaa Anne Pulkstén ensi kevään aikana.

– Näin World Gymnaestradassa Itävallassa 2019 japanilaisten jumppapallo-ohjelman, joka oli tosi vetävä ja hauska. Kun nyt tuli seurojen aikuisjäsenille mahdollisuus päästä esiintymään jumppapallon kanssa, päätin että tämä tilaisuus on tarjottava myös Mäntsälässä.

– Ohjelma on helppo, mutta isot värikkäät pallot tekevät siitä näyttävän. Kenttäohjelmassa on satoja jumppaajia liikkumassa yhtaikaa, joten tunnelma kentällä on todella hieno, sanoo Pulkstén.

Ohjelmaan pääsee tutustumaan tiistaina 19.10. Monitoimitalolla klo 18–19.

– Sinne voi rohkeasti tulla kokeilemaan eikä osallistuminen sido vielä mihinkään. Ota mukaan jumppapallo, jos sellainen on, jatkaa Pulkstén.

Alustavat ilmoittautumiset tapahtumaan kerätään seurassa lokakuun loppuun mennessä, mutta sitovat ilmoittautumiset tehdään vasta 1.2. mennessä.

Ilmoittautuminen on mahdollista vielä huhtikuussa, mutta silloin osallistujapassin hinta on hieman kalliimpi.

Mäntsälän Voimistelijoiden Gymnaestrada-yhteyshenkilönä eli Gymppinä toimii Sanna Jokiniemi.

Jokiniemi on pitkän voimistelutaustan omaava tanssillisen voimistelun osaaja ja on myös itse lähdössä esiintymään kenttäohjelmaan oman ryhmänsä Hengetärten mukana.

Mäntsälä on upeasti edustettuna Unelmien tulevaisuus -päätösjuhlassa sunnuntaina 12.6., jossa kenttäohjelmien koreografeina ovat mukana myös Eerika Laalo-Häikiö ja Nea Vallin.

Laalo-Häikiö on tehnyt vaativamman tanssillisen voimistelun koreografian ja Vallin tanssin kenttäohjelman yhdessä Riikka Kuusipohjan kanssa.

Kaikkiaan kenttäohjelmiin odotetaan tuhansia esiintyjiä.

Mäntsälästä kenttäohjelmiin osallistuvat joukkuevoimistelun, tanssin ja tanssillisen voimistelun harrastajat.

– Matkaan lähdetään yhdessä ja yhteishenki onkin se, joka vetää suurtapahtumiin vuodesta toiseen, jatkaa Pulkstén.

www.gymnaestrada.fi