Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hiihtosuunnistaja Siiri Saalo Keravan Urheilijoiden paras hiihtäjä

Hiihtosuunnistajana paremmin tunnettu Siiri Saalo on Keravan Urheilijoiden paras hiihtäjä kaudella 2020-21. Saalo oli 23-vuotiaiden MM-kisojen 33:s kymmenen kilometrin vapaan tavan kilpailussa Sotkamon Vuokatissa ja 17:s naisten SM-sprintissä.

"Sileän" meriiteillään Saaloa muistettiin kiinnityksellä Kultainen suksi –kiertopalkintoon. Yleisen sarjan hiihtäjistään KeU huomioi myös Wiljam Mattilan. Mattila oli miesten SM-sprintin 11:s ja U23-ikäluokan vastaavan pikamatkan yhdeksäs sekä hiihti avausosuuden miesten SM-viestissä 20:nneksi päätyneessä joukkueessa.

Hopeasompalaisista KeU:n palkitsijat valitsivat ensimmäiseksi Frans Pylkkäsen, joka oli M15-sarjan aluemestari ja vuotta ylempänä hs-sprintin yhdeksäs sekä normaalimatkan 23:s. Saman sarjan viestissä Pylkkänen toi KeU:n värit avausvaihtoon ensimmäisenä.

Myös Antti Antti Kirves vakuutti hopeasompalaisista pyttyraadin – saavutuksina M13-sarjan aluemestaruus ja valtakunnallisten normaalimatkan ja sprintin sijat 15 ja 18. Kaisa Kirves palkittiin seuran hiihtojaoston tulevaisuuden lupauksena ja Paulus Immonen vuoden juniorina.

Vuodesta 2014 jaetun juniorivalmentajan kiertopalkinnon vuoro osui hiihtokoulun aktiiviselle ohjaajalle Noora Daavitsaiselle. Hiihtokouluohjaajista toimitsijapalkinnot saivat lisäksi Tuomas Kaihlavirta, Saku Kirves ja Markku Laurén sekä Anna-Kaarina Repo.

Etätilaisuutta tähditti KeU:n hiihtokoulun kasvatti Jasmi Joensuu.