Heikko esitys vahvistunutta sarjajumboa vastaan

toimitus

Mäntsälän Urheilijoiden miesten edustusjoukkue kohtasi viime viikon päätteeksi Lahdessa Salpausselän Reipas/Akatemian.

Kakkoslohkon hännille juuttunut SalReipas oli sunnuntaiksi saanut uutta eksoottista jalkapallo-osaamista, kun Lahteen asettuneiden turvapaikanhakijoiden peliluvat oli saatu kuntoon. Tämä osaltaan vaikutti ottelun kuvaan.

Ottelu alkoi varovaisesti. Alhaisella tempolla palloa liikutellut MU ei liiemmin hätyytellyt isäntien maalia, eivätkä lahtelaisten vastahyökkäykset suuria hurraahuutoja aiheuttaneet. Maalittoman puoliajan jälkeen ottelua lähdettiin voittamaan nostamalla pakkaa ylöspäin.

SalReipas otti kuitenkin toisella puoliajalla otteen ja aiheutti sekasortoa Mäntsälän puolustuksessa. Kotijoukkueen johtomaali tuli noin tunnin kohdalla. Isokokoinen toppari Mohammed Shafik oli aiheuttanut jo aiemmin harmaita hiuksia erikoistilanteissa ja rynni johtomaalin kulmapotkusta vitosen viivalta.

MU oli pakotettu hakemaan tasoitusta, mikä avasi puolustusta. Lopullisen iskun takaa-ajolle antoi Nuri Al-Mohammadin läpiajo ja varma sijoitus etualanurkkaan. SalReippaan esitystä kehuessa on otettava huomioon, että MU:n esitys oli kokolailla vaisu.

– Kun ennakkoon peräänkuulutettu asenne ei ollut parhaimmillaan, ja kun useat poissaolot olivat harventaneet rivejämme, oli huomattavasti vahvistunut SalReipas liian kova vastus, valmentaja Jukka Bergström toteaa ottelusta.

Nähtäväksi jää, miten SalReippaalle lopulta käy, mutta vahvistuneena he tulevat varmasti kipuamaan sarjataulukossa ylöspäin.

Huomattavasti vahvistunut SalReipas liian kova vastus.”

– Peli KelAa vastaan ei tule olemaan yhtään helpompi. Kokenut ja kovaotteinen joukkue ei anna mitään ilmaiseksi kotonaan.

Mäntsälän Urheilijat matkustavat tänään Kellokosken Alun vieraaksi. Ottelu Kellokosken nurmella alkaa kello 15:00.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Pekka Vasalalle nimikkokilpailu
 2. Hevosavusteista hyvinvointia – apua vaikka itseluottamuksen vahvistamiseen
 3. Vainion Teurastamo Oy kokonaan Henri Vainiolle
 4. Jukka Lyytisen kolumni: Että näin…
 5. Korona siirsi kesäteattereiden näytännöt ensi vuoteen – teatterilla on silti paiskittu töitä kesälläkin katsojien hyväksi
 6. Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä Kaivohuoneen pahoinpitelystä ja kuolemantuottamuksesta
 7. Virossa järjestetyssä tilaisuudessa altistui koronavirukselle kymmeniä suomalaisia, joista yli puolet helsinkiläisiä – näillä laivavuoroille he palasivat
 8. Yrityksen autolle on nimettävä käyttövastaava, muistuttaa poliisi – maksut liikennevirheistä kasautuvat omistajille
 9. Koronatestausmäärät nyt Keski-Uudellamaalla huipussaan – sote-pomo suosittelee maskin käyttöä tai turvavälejä
 10. Koronaviruksen pikatestausasema aukeaa Helsinkiin – tuloksen saa tunneissa
 11. Miten onnistuu kimppa-asuminen koronan aikana? Vuokranantajat tekivät listan seikoista, jotka on hyvä ottaa huomioon
 12. Merestä löytyi ruumiinosia Helsingissä – yhteyttä esimerkiksi paloittelusurmaan ei tämän hetken tiedon mukaan ole
 13. Pääkaupunkiseudun johtajat vaativat selkeää ja pikaista linjausta maskisuositukseen – Uusia tartuntoja ilmennyt kaikissa ikäryhmissä
 14. Helsingin nastarengaskielto jakaa mielipiteet: "Nastarenkaat antavat vääränlaisen turvallisuudentunteen" – "Autosta tulee pulkka"
 15. Hidastuksia liikenteessä Helsingin ja Turun välillä – vanha risteyssilta puretaan viikonloppuna

Näytä lisää