Mäntsälä ryhtiliikkeen kautta voittoon

toimitus

Lauantaina Mäntsälän Urheilijoiden miesten edustus matkusti pelaamaan sarjaottelun viereisessä pitäjässä. Vastassa oli Kellokosken Alku. Lämpötila oli kymmenen asteen tuntumassa, vettä satoi ajoittain kaatamalla, tuuli oli piiskaava ja kenttä aiemmin pelatun junioriturnauksen jäljiltä mutainen.

Olosuhteet eivät mahdollistaneet kauniin tiki-takan pelaamista, vaan tahto nousi taitoa tärkeämmäksi tekijäksi täyttä pistepottia havitelleille.

Vihreissä pelannut MU lähti pelaamaan omaa peliään ja liikuttamaan palloa maltillisesti.

Ote oli MU:lla, vaikka maalipaikoille pääsy olikin vaikeaa.

Raskaissa otteluissa ensimmäisen avausmaalin tekijällä on etulyöntiasema. MU:n Juha Jantunen onnistui rikkomaan nollan jo vartin kohdalla ja piti ottelua sinnikkäästi hallussaan. Peli jatkui maalin jälkeen tasaisena ja molemmilla oli paikkansa, mutta täysin runneltu kuudentoista alue sisukkaiden puolustusten apuna teki lähes kaikki viimeistely-yritykset tuloksettomiksi. Puoliajalle mentiin vihreiden johdossa.

Märkä kenttä houkutti pelaajia menemään tilanteisiin lujaa, eikä ylilyönneiltäkään ikävä kyllä vältytty. KelAn kapteenin ruma ja tarpeeton liuku tunnin kohdalla saavutti Mikko Hovin säären ja molempien peli päättyi siihen: KelAn keltapaidan punakorttiin ja Hovin loukkaantumiseen.

Ottelu oli kuoliniskua vaille valmis ja se saatiin lähellä loppuvihellystä. Tomi Ristolainen löysi jälleen vapaata tilaa rangaistusalueella ja ohjasi Teemu Arposen keskityksen verkkoon. Loppunumeroiksi jäivät 0-2. Valmentaja Jukka Bergström oli tyytyväinen omiensa esitykseen.

– KelA ei yllättänyt kovilla otteillaan. Olimme latautuneet hyvin ja tehneet kotiläksymme, esimerkiksi (oikea laitapuolustaja) Jesse Kokko onnistui pitämään KelAn kymmenen maalin miehen Jani Sundströmin takataskussaan. Muutenkin pelasimme hyvän pelin todella vaikeissa olosuhteissa, Bergström suitsuttaa.

– Puolustuslinja Matias Grefbergin johdolla oli vakuuttava, hän lisää.

MU pelaa seuraavan pelinsä tänään Keskuskentällä. Vastassa on I-HK/Reserve Vantaalta. Ottelu alkaa 19:30.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Pekka Vasalalle nimikkokilpailu
 2. Hevosavusteista hyvinvointia – apua vaikka itseluottamuksen vahvistamiseen
 3. Vainion Teurastamo Oy kokonaan Henri Vainiolle
 4. Jukka Lyytisen kolumni: Että näin…
 5. Korona siirsi kesäteattereiden näytännöt ensi vuoteen – teatterilla on silti paiskittu töitä kesälläkin katsojien hyväksi
 6. Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä Kaivohuoneen pahoinpitelystä ja kuolemantuottamuksesta
 7. Virossa järjestetyssä tilaisuudessa altistui koronavirukselle kymmeniä suomalaisia, joista yli puolet helsinkiläisiä – näillä laivavuoroille he palasivat
 8. Yrityksen autolle on nimettävä käyttövastaava, muistuttaa poliisi – maksut liikennevirheistä kasautuvat omistajille
 9. Koronatestausmäärät nyt Keski-Uudellamaalla huipussaan – sote-pomo suosittelee maskin käyttöä tai turvavälejä
 10. Koronaviruksen pikatestausasema aukeaa Helsinkiin – tuloksen saa tunneissa
 11. Miten onnistuu kimppa-asuminen koronan aikana? Vuokranantajat tekivät listan seikoista, jotka on hyvä ottaa huomioon
 12. Merestä löytyi ruumiinosia Helsingissä – yhteyttä esimerkiksi paloittelusurmaan ei tämän hetken tiedon mukaan ole
 13. Pääkaupunkiseudun johtajat vaativat selkeää ja pikaista linjausta maskisuositukseen – Uusia tartuntoja ilmennyt kaikissa ikäryhmissä
 14. Helsingin nastarengaskielto jakaa mielipiteet: "Nastarenkaat antavat vääränlaisen turvallisuudentunteen" – "Autosta tulee pulkka"
 15. Hidastuksia liikenteessä Helsingin ja Turun välillä – vanha risteyssilta puretaan viikonloppuna

Näytä lisää