Kisaisäntä Slovakia hävinnyt 3 katkeraa peliä putkeen – "Pelasimme hyvin 58 minuuttia, mutta eihän se riitä"

Michal Kristof MTV:n uutisvideo

Sport Content

Jääkiekon MM-kisojen kisaisäntä Slovakia on kärsinyt jo kolme katkeraa tappiota putkeen. Keskiviikkona maa pelasi hyvän ottelun Saksaa vastaan, mutta viime hetkien munimiset johtivat Saksan 3–2-voittoon. Kärpistä tuttu hyökkääjä Michal Kristof oli ymmärrettävästi murtunut.

– En tiedä mitä sanoa. Tällaista ei vain voi tapahtua. Teimme typeriä asioita jäällä. Laskimme kaksi maalia viimeisen kahden minuutin aikana ja hävisimme pelin, Kristof sanoi.

Typerillä asioilla Kristof viittasi Ladislav Nagyn törkeään taklaukseen, mikä johti Saksan tasoitusmaaliin ylivoimalla. NHL–tähti Leon Draisaitl iski voittomaalin katkerasti ajassa 59.33. Omasta pelistään Kristof ei halunnut puhua.

– En tiedä. Ei minulla ole nyt mitään sanottavaa.

Slovakia on saanut kotiyleisöltä upeaa tukea läpi kisojen, mutta vain yhden voiton palkinnoksi. Slovakia on hävinnyt neljästä ottelustaan kolme ja tie puolivälieriin on nousemassa pystyyn.

– Fanit ovat olleet mahtavia, mutta he ansaitsevat enemmän. Me pelasimme hyvin 58 minuuttia, mutta eihän se riitä. Meidän pitää pelata hyvin 60 minuuttia, Kristof linjasi.