Latvala kolmossijalla Portugalissa – "Olin alussa hiukan huolissani"

Jari-Matti Latvala. Lehdistökuva / Toyota

Sport Content

Portugalin MM-rallin toinen erikoiskoe on paketissa. Kuuden kärjestä löytyi ek 2:n jälkeen peräti kolme suomalaista. Ek 2:n päätyttyä Jari-Matti Latvala oli kolmantena, 2,1 sekuntia piikkipaikkaa ensimmäisen ek:n tapaan hallussaan pitänyttä Dani Sordoa perässä. Toisena on virolainen Ott Tänak, joka on vain 0,5 sekuntia Sordoa hitaampi.

– Olin alussa hiukan huolissani siitä, miten paljon renkaat kuluvat, koska alusta oli aika kova. Niiden pitäisi kuitenkin olla kunnossa seuraavalla (ek:lla). Olen todella yllättynyt siitä, miten kovaa Ott ajaa tuolta lähtöpaikalta, Latvala sanoi WRC:n sivuilla.

Toyotalla niin ikään ajava Tänak ajoi toisella ek:lla pohja-ajan. Suorituksesta tekee vieläkin kovemman se, että Tänak on toisena autona liikkeellä ja raivaa tietä irtosorasta ja hiekasta. Sen luulisi hidastavan, mutta virolainen on osoittanut asian päinvastaiseksi.

Teemu Suninen on viidentenä ja Esapekka Lappi kuudentena. Lappi on Sunista 1,5 sekuntia jäljessä. Sunisella on puolestaan 9,5 sekunnin ero Sordoon.

Tlanne 2. ek:n jälkeen: 1. Dani Sordo, Hyundai 21:30,3 2. Ott Tänak, Toyota +0,5 3. Jari-Matti Latvala, Toyota +2,1 4. Kris Meeke, Toyota +8,7 5. Teemu Suninen, M-Sport +9,5 6. Esapekka Lappi, Citroen +11 7. Elfyn Evans, M-Sport +15,5 8. Sebastien Ogier, Citroen +17,1 9. Sebastien Loeb, Hyundai +21,9 10. Thierry Neuville, Hyundai +22,4

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu