Tulokseen pettynyt Jari-Matti Latvala katsoo luottavaisena tulevaan – "Vauhtia riittää, se on tärkeää"

Jari-Matti Latvala. Lehdistökuva / Toyota

Sport Content

Jari-Matti Latvala nousi pisteille Portugalin MM-rallin päätöspäivänä sunnuntaina. Toyotan suomalaiskuski oli vahvassa vauhdissa lauantaina ennen kuin joutui keskeyttämään. Latvala sijoittui Portugalissa seitsemänneksi.

– Oli hyvä startata uudestaan sunnuntaina. Tavoitteemme oli päästä takaisin top kymppiin ja saada MM-pisteitä. Valitettavasti emme päässeet yrittämään kovaa aikaa Power Stagella, koska toinen auto tukki tien edessämme. Mutta onnistuimme nousemaan seitsemänneksi ja ottamaan tärkeitä pisteitä, varsinkin tiimille, Latvala sanoi Toyotan tiedotteessa.

Latvala ajoi lauantaina kaksi pohja-aikaa ja oli jo aivan tallikaverinsa Ott Tänakin tuntumassa ennen kuin joutui ongelmiin. Tänak voitti lopulta Portugalin MM-rallin.

Latvala on nyt MM-pisteissä kahdeksantena.

– Henkilökohtaisesti en voi olla tyytyväinen tulokseen, koska ajoimme todella vahvasti lauantaina. Mutta vauhtia riittää, se on tärkeää. Tiedämme, että auto on nopea. Uskon, että meillä on edessä positiivisia ralleja, Latvala näki.

MM-sarja jatkuu kesäkuun puolivälissä Sardiniassa. Sitten onkin pitkä tauko ennen Jyväskylän MM-rallia, joka ajetaan elokuun alussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu