Nyt on eleetöntä! Kimi Räikkönen esitti laulutaitoaan

Kimi Räikkönen MTV:n uutisvideo

Sport Content

Huumori hersyy Alfa Romeon F1-tallissa, vaikka Kimi Räikkösen jalkavamma onkin heittänyt ainakin haalean varjon tänään vapailla harjoituksilla käynnistyvän Belgian GP-viikonlopun ylle.

Alfa Romeo on julkaissut Twitter-tilillään videon (tämän tekstin alla), jossa Räikkönen ja hänen italialainen tallikaverinsa Antonio Giovinazzi esittelevät rennossa tunnelmassa musiikillista lahjakkuuttaan meksikolaiseen tyyliin.

– Ay, ay, ay, ay, Räikkönen avasi pelin hymyssäsuin.

Tämän jälkeen Giovanazzi luki paperilta espanjaa pyrkien siirtämään vastuuta Räikköselle. Räikkönen totesi tuttuun tyyliinsä jo hoitaneensa osuutensa ja koski pöydällä olleen kitaran kieliä.

Räikkönen oli venäyttänyt lihaksen kesätauolla, mutta on siis mukana tänään Span radalla klo 12 käynnistyvissä vapaissa harjoituksissa. Alfa on kutsunut varatoimenpiteenä ruotsalaisen reservikuljettaja Marcus Ericssonin Belgiaan.

– Venäytin lihaksen ja katsomme, millainen se on. Minun mielestäni sen pitäisi olla kunnossa, mutta eihän sitä koskaan tiedä, Räikkönen totesi torstaina Motorsportille.

Ever wondered about Kimi and Antonio’s music skills...? Press play @mexicogp#BelgianGP#Kimi7#AG99pic.twitter.com/y7JJbX9uJK — Alfa Romeo Racing (@alfaromeoracing) August 29, 2019

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu