Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vision-tanssi-kilpailu onnistui jälleen hienosti – tanssijoita kerääntyi Riihenmäelle yli 500

Katsomo oli myös täynnä, noin 200 katsojaa kannusti tanssijoita.

Suuren suosion saanut Vision – Unelmiesi tanssikilpailu keräsi alle puolessa tunnissa ilmoittautumisen täyteen eri-ikäisiä tanssijoita Keski-Suomesta alaspäin.

Tanssijoita nähtiin lauantaina 20.5. Riihenmäen koululla yli 500. Vision ry:n järjestämässä tanssikilpailussa nähtiin monia eri tanssityylejä niin soolo, duetto kuin ryhmä -sarjoissa.

Katsomo oli myös täynnä, noin 200 katsojaa kannusti tanssijoita.

– Meillä oli tupa täynnä ja aivan huikea fiilis koko kilpailupäivän. Kiitos siitä kaikille tapahtumaan osallistujille, upealle juontajallemme sekä huikealle talkooväelle! Ilman talkoolaisia tämäkään tapahtuma ei olisi onnistunut. Meillä oli myös todella tasokas tuomaristo! hehkuttaa kilpailun tuottaja Nea Vallin.

Tapahtumassa toimi juontajana Aino Tuppurainen ja valokuvaajana Lili Nissilä. Tuomaristossa toimi Tanja Eloranta, Katriina Kantola, Toni Keski-Liikala, Atte Kilpinen, Ulpu Puhakka ja Iina Pyysing.

– Visioniin on aina joka vuosi kivaa tulla. Pitkä päivä tuomaroitiin, mutta hauskaa oli! Kertoo tuomariston jäsen Toni Keski-Liikala.

– Hauskuutta oli myös talkoissa. Meillä on jotenkin maagisen mahtava talkooporukka. Teemme Mäntsälän Voimistelijoiden kanssa yhteistyötä, mutta mukana talkoissa on myös muita tutun tuttuja ja ystäviä Mäntsälästä, muualle muuttaneita tanssijoita sekä Tanssi Studio Tastin tanssijoita sekä huoltajia. On ihan mahtavaa, että meillä Mäntsälässä on vielä talkoohenkeä! Vallin toteaa.

– Kiitos Riihenmäen koulu ja Mäntsälän kunta, että saimme järjestää taas kisan upeissa puitteissa. Erityiskiitos myös Mäntsälän Voimistelijoille niin talkooavusta kuin somisteiden lainaamisesta, Vallin kiittää.

Creative Sound tuotti kilpailun valo- ja äänitekniikan ja some-vastaavana toimi Lisa Elonen.

Visionissa oli mukana myös korusuunnittelija Ilone sekä ilmaista oheisohjelmaa, muun muassa balettitanssija Atte Kilpisen haastattelu sekä paikallinen esiintyjä Timo Vesterinen lauloi ja soitti kitaraa.

Seija Pensasto teki noin 80 kasvomaalausta, paljon ihastelua keränneet Metsäkasteen Alpakat ja Ainon Aasit vierailivat pihalla ja illalla ennen tanssikilpailun palkintojenjakoa esiintyi The Voice of Finlandista tuttu Riikka Jaakkola.

Talkoolaisissa on paljon eri tanssijoukkueiden huoltajia, äitejä, isiä, puolisoita ja ystäviä. Tämän vuoden Visionissa myös he astelivat lavalle uuden Vision Dance Crew’n tanssijoukkueen Universumin riveissä.

Joukkue sai tuomaristolta kunniakirjan ”Viihdyttävä esitys, antoi hyvät energiat viikonloppuun!” sarjassa ryhmät 40-vuotiaat ja vanhemmat.

Muut Vision Dance Crew’n tanssijat sijoittuivat seuraavasti: sarjassa soolot 16–19-vuotiaat Roosa Kallio sijoittui viidenneksi ja Hertta Hakkarainen kuudenneksi.

Aada Palmén sijoittui täpärästi neljänneksi sarjassa soolot 13–15-vuotiaat ja samassa sarjassa Elea Moskuvaara kuudenneksi.

Anna-Sofia Forss ja Maimi Lifländer saivat kunniakirjan ”Aiheen uutta tulkintaa” sarjassa duetot 13–15-vuotiaat ja Aada Palmén ja Sanni Vuoristo voittivat jaettua kultaa samassa sarjassa.

Mäntsälän Voimistelijoiden tanssijoista Satelliitit voittivat kultaa ylivoimaisesti sarjassa soolot ja duetot 20-vuotiaat ja vanhemmat. Fereniat saivat kunniakirjan ”Ihanan energinen esitys!” sarjassa ryhmät 16–19-vuotiaat.

Galaxit sijoittuivat viidenneksi tasaväkisessä sarjassa ryhmät 13–15-vuotiaat. Meteorit sijoittuivat kahdeksanneksi sarjassa ryhmät 10–12-vuotiaat.

Mäntsäläläinen Enni Toivonen valmentaa Mäntsälän Voimistelijoissa ja kilpaili itse Visionissa sarjassa soolot ja duetot 20-vuotiaat ja vanhemmat. Hän voitti jaettua hopeaa.

Tanssi Studio Tastin Illuusio voitti hopeaa sarjassa ryhmät 20–39-vuotiaat. Samassa sarjassa Ketjureaktio sijoittui neljänneksi, vain yhden pisteen päähän pronssista.

Aino Salonen ja Siiri Salonen voittivat jaettua hopeaa sarjassa soolot ja duetot 20-vuotiaat ja vanhemmat. Visio voitti kultaa sarjassa 16–19-vuotiaat. Missio voitti pronssia sarjassa ryhmät 10–12-vuotiaat.

Osoitteesta teamvision.fi löytyy Lili Nissilän kuvia sekä kilpailun tulokset.