Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälän tanssikisaan tulee runsas osanotto – "Tänä vuonna ilmoittautumisryntäys yllätti kaikki odotukset"

VIsion - Unelmiesi tanssikilpailu on koko perheen liikunnallinen päivä lauantaina 20.5. Mäntsälän Riihenmäen koululla (Einontie 3). Tapahtuma järjestetään jo viidettä kertaa.

Tapahtuman järjestäjänä toimii Mäntsäläläinen yhdistys Vision ry yhteistyössä Mäntsälän Voimistelijoiden kanssa.

– Vision-tanssikilpailu on ollut suosittu tapahtuma, mutta tänä vuonna ilmoittautumisryntäys yllätti kaikki odotukset. Ilmoittautuminen ehti olla auki vain neljä minuuttia, ja kilpailuun oli tullut jo yli 50 ilmoittautumista. Alle puolessa tunnissa ilmoittautumisia oli tullut jo reilut 120 kappaletta. Yhteensä ilmoittautumisia Visioniin tuli huimat 170. Päivään mahtui valitettavasti vain puolet ilmoittautuneista, eli kysyntää tämänkaltaiselle tapahtumalle todella on!, Iloitsee kilpailun tuottajana toimiva Nea Vallin.

– Meillä on tanssikilpailun lisäksi ilmaista oheisohjelmaa etenkin kilpailujen tauolla klo 16:00-16:45, jolloin tapahtumatorilla on haastattelussa balettitanssija Atte Kilpinen. Päivän loppupuolella, ennen palkintojenjakoa noin klo 18:45 esiintyy The Voice Of Finland -ohjelmasta tuttu Riikka Jaakkola ja tämän jälkeen kilpailualue muuttuu ikärajattomaksi Vision discoksi. Palkintojenjako alkaa klo 19.15, Vallin jatkaa.

Lisätietoa voi lukea nettisivuilta, joilta löytyy mm. lippujen hinnat: teamvision.fi ja Instagramista @vision_tanssikilpailu

Mikäli mäntsäläläinen yritys tai yhdistys haluaa tulla esittelemään omia tuotteitaan tai toimintaansa ilmaisella esittelypisteellä, ota yhteyttä sähköpostitse: info@teamvision.fi

La 20.5. Vision - Unelmiesi tanssikilpailu Riihenmäen koululla. Kilpailun avaus on klo 12 ja päivä loppuu Vision -discoon ja palkintojenjakoon noin klo 20.