Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seurojentalolla järjestetään nuorten musiikkitapahtuma – vetonaulana myös lentosimulaattori

Tämänkeväisessä Mäntsälän helluntaiseurakunnan järjestämässä nuorten tapahtumassa on luvassa nousevien tähtien musiikkia ja sopivia juontoja.

Yksi illan vetonauloista on Iisakki Saaren esittelemä lentosimulaattori.

– Illan alussa nuorille tarjotaan yllätys, sitä en tietenkään paljasta etukäteen, sanoo Jari Hannila, yksi seurakunnan vastuuhenkilöistä.

– Aloitimme viime vuodesta oppineena järjestelyt jo marraskuussa, jotta aikataulut saadaan sopimaan.

Nyt järjestettävä tapahtuma on toinen laatuaan. Se tunnetaan Elämä voittaa 2023 -teemalla. Pääosassa on musiikki, jossa on otettu huomioon erityisesti nuorten maku.

Illan musiikista vastaa kaksi bändiä. Viisijäsenisen Freesian odotetaan nousevan huipulle lähivuosina.

Toisena soittaa Jippii Youth. Sen tausta on Jippii-niminen lastenyhtye, jonka aikuisemmista jäsenistä on muodotunut Jippii Youth.

Molemmat bändit soittavat mm. hengellistä poppia, mutta luvassa ei kuitenkaan ole rajua rokkia.

Solistitaivaalta on etsitty uusi nimi, laulaja ja lauluntekijä Maria Lappi. Hänen uusin albuminsa on Tervetuloa tulevaisuus, joka sisältää 10 laulua surusta, katoavaisuudesta ja toivosta omien elämäntilanteiden siivittäminä.

Maf-lentäjä Iisakki Saari on valmistautunut lentäjän tehtäviin kehittyvien maiden vaikeakulkuisille ja turvattomille alueille. Hän esittelee illan aikana lentosimulaattoria. Saaren tarinoin pääsee näkemään, millaista on lentäminen vaikeissa olosuhteissa.

Perjantai-illan kerhoonsa kokoontuneet nuoret pitävät Elämä voittaa 2023 -tilaisuutta hienona asiana.

– Kovin paljon vastaavia tapahtumia ei järjestetä.

– Korona ja sota ovat tuoneet stressiä ja ahdistusta. On mukava, että niistä pääsisi eroon ainakin hetkeksi.

– Olin viime vuonna samassa tapahtumassa ja minulle se merkitsi paljon. Toivottavasti porukkaa tulee paljon kuulolle. Seurojentalolle voi tulla kuka tahansa.

Jari Hannila sanoo, että tilaisuus on alkoholiton ja siksi ikärajaa ei ole. Iltaan odotetaan jopa 300 osallistujaa. Sinne voi tulla myös vanhempien kanssa kuuntelemaan. Seurikselle on järjestetty ravintola.

Elämä voittaa 2023 -nuorten tapahtuma Seurojentalolla 26.5. klo 18-22. Tilaisuuteen ei ole pääsymaksua ja se on kaikille avoin.