Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälän Voimistelijoilla oli pronssinen kisaviikonloppu – "Tuomarit kehuivat joukkueen vahvaa ja varmaa ilmaisua"

Viikonloppu oli taas tanssin ja voimistelun täyteinen, kun Mäntsälän Voimistelijoiden joukkueet osallistuivat kilpailuihin eri puolilla Suomea.

Lauantaina 25.3. Hengettäret suuntasivat kohti Jyväskylää ja Tanvo Cupia.

Joukkue sijoittui kovatasoisessa sarjassa upeasti pronssille pistein 161.000 ja koko Cup -kilpailussa toiseksi. Joukkueen valmentajana ja koreografina toimii Eerika Laalo-Häikiö.

Sunnuntaina 26.3. tanssijat osallistuivat Vantaan Voimisteluseuran järjestämään Lumo-tapahtumaan. Mukana olivat kaikki seuran tanssijoukkueet.

Meteorit ja Galaxit sijoittuivat omissa tanssin sarjoissaan pronssille.

- Tuomarit kehuivat joukkueen vahvaa ja varmaa ilmaisua sekä ajankohtaista teemaa, kertoo Galaxit- joukkueen valmentaja Kaika Pietarinen

Meteoreita valmentavat Jessica Therman sekä Hertta Hakkarainen.

Fereniat sijoittuivat tanssin 16–19-v. sarjassa neljänneksi saaden kunniamaininnan itsevarmasta ilmennyksestä, omaperäisestä ideasta ja Street -tyylilajin osaamisesta. Valmentajana ja koreografina toimii Nea Vallin.

Kilpailukausi jatkuu aina toukokuuhun asti. Joukkueet voi nähdä myös Mäntsälän Voimistelijoiden kevätnäytöksessä lauantaina 13.5. Mäntsälän monitoimitalolla.