Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tavoitteena: Koripallo kilpatasolle Mäntsälässä – valmennuksesta vastaa 1. divisioonassakin meritoitunut Tanja Röyhkiö

Spartacore Fighters ry tarjoaa nyt myös koripalloa Mäntsälässä.

SCF Koripallo aloitti toimintansa infotilaisuudella sekä vapaaharjoitteluvuorolla ja viime viikolla alkoi varsinainen toiminta eri-ikäisten harrastejoukkueiden muodossa.

Valmentamisesta vastaa Tanja Röyhkiö sekä muu Spartacore Fighters -valmennustiimi.

SCF Koripallon päävalmentaja Tanja Röyhkiö on ollut koripallotoiminnassa mukana jo 27 vuotta. Hän aloitti harrastuksen 7-vuotiaana, pelaten aktiivisesti aina 1. divisioonassa saakka, jonka jälkeen myös valmennustyö tuli mukaan kuvioihin.

Hänen johdollaan harrastajat ja tulevat kilpailijat oppivat lajin aina sen perustekniikoista pelitaktiikkaan.

– Tuntui todella hyvältä, kun minua pyydettiin Spartacore Fighters ry:n koripallon päävalmentajaksi. Koripallo ja lasten liikunta ovat olleet aina lähellä sydäntäni, kertoo Tanja Röyhkiö.

– Ensisijaisena tavoitteena on tuoda koripallo Mäntsälään kaiken ikäisille harrastajille. Kolmen vuoden tavoitteeksi on hyvä asettaa, että pärjättäisiin sarjatasolla eri ikäryhmissä, pohti Tanja.

– Valmentajuus merkitsee minulle esikuvana toimimista sekä vastuuta siitä, että harrastajat kehittyvät pelaajina ja saavat eväitä suurempienkin koripallo unelmien tavoitteluun, totesi Tanja heittäessään pallon koriin.

Lisätietoja osoitteessa https://spartacore.fi/scf-koripallo/