Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälän ravintolatarjonta laajenee keväällä entisestään – Guido’s pitsakioski avaa entisen Kurkiskan tiloihin

Huhti–toukokuussa entisen Pihvi-Majan ja sittemmin Kurkiskan tiloissa Nordenskiöldintiellä aukeaa pitsakioski Guido’s Mäntsälä.

Guido’s-ravintoloita löytyy Kauniaisista, Tapiolasta ja Helsingin keskustan Stockmannilta sekä Saviolta pitsakioski Guido’s Savio.

Yli 20 vuotta ravintola-alalla vaikuttaneen yrittäjä Niklas Engblomin sydäntä lähellä ovat aina olleet erilaiset ruokatuotteet.

Ysibaarin, Bar 10:n, Guido’s-pizzeriaketjun ja ravintola Skutan lisäksi hän omistaa tällä hetkellä myös Munkkiniemessä viime vuonna avatun Mauritz Bistro -ravintolan.

Pitsakioski Guido’s Mäntsälä ei nimestään huolimatta ole pelkkä take away -paikka, vaan ravintolakioskin sisältä löytyy parisenkymmentä istumapaikkaa ja kesäisin ulkoterassille mahtuu 40–50 nautiskelijaa. Myös Woltin palvelut ovat käytössä.

Yrittäjän mukaan Guido’sin korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut pitsat paistetaan napolilaistyylisessä puu-uunissa, joka antaa oman vivahteensa rapealle, newyorkilaistyyliselle pitsalle.

Taikinaa kohotetaan vähintään 48 tuntia, mikä tuo siihen hapanjuuritaikinamaisen maun ja rapeuden.

Pitsakioskille tulee myös alkoholioikeudet ja pienestä, mutta laadukkaasta valikoimasta tulee löytymään niin perusdrinkkejä, kuohuviinejä, luomuviinejä kuin pienpanimoiden oluitakin.

Valikoima on tilanpuutteen vuoksi tarkkaan harkittu. Hintataso pyritään pitämään maltillisena, premium-pitsat maksavat 12–18 euron välillä.

– Tällä hetkellä etsimme henkilökuntaa ja remontoimme entisen elintarvikekioskin tiloja ravintolakäyttöön sopiviksi. Vanhojen tilojen kunnostamisessa tulee aina yllätyksiä. Niin meillekin kävi ja lattia joudutaan valamaan uudelleen, mutta kun terassikelit koittavat, olemme valmiita, naureskelee Engblom.