Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ehdolla eduskuntaan | VKK vastustaa koronarokotuksia

Mäntsälästä asettuvat eduskuntavaaleissa ehdolle myös VKK:n Leea Häkkänen ja Joni Haimakka. He ovat pariskunta.

Koronahoidon kritiikki näkyy ehdokkaiden some-postauksissa, mutta muutakin löytyy.

Lause Haimakan Twitter-tilillä jaetusta USA:n armeijan entisen everstin Douglas Macgregorin puheesta: ”En näe mitään todisteita siitä, että Putin haluaisi sotaa kenenkään kanssa. Mielestäni hän haluaa vakautta ja vaurautta. Hän ei ole kiinnostunut sodasta”.

Haimakan tuoreissa uudelleentviittauksissa Lauri Paavolalta esitetään, että media ja viranomaiset ovat osa salaliittoa. Vapaamuurarit ovat tviitin mukaan soluttautuneet ”syvälle eduskuntaan, valtamediaan, oikeuslaitokseen, Lääkäriliittoon, sosiaaliviranomaisiin, poliisiin ja erilaisiin Orwell-instituutteihin”.

Ehdokkaiden vastaukset:

1. LH: Vapauden ja oikeuden puolesta taistelija, joka ei kumartele.

JH: 46-vuotias kolmen lapsen perheen isä. Työskentelen ICT -järjestelmäasiantuntijana, harrastan matkustelua perheen kanssa, kitaransoittoa ja moottoripyöräilyä.

2. LH: VKK:ssa ei ole puoluekuria, joka määräisi mielipiteitäni. Globalistit ajavat tämän maan tuhoon ja pyrkivät tekemään maalla asumisen mahdottomaksi.

JH: Vastustan keskittämistä isoihin kaupunkeihin ja liikkumisen kallistumista. Haluan että jokaisella on vapaus päättää asuinpaikastansa.

3. LH: 43 v. kolmen lapsen perheenäiti ja perusduunari. Eduskuntaan ei tarvita ammattipoliitikkoja päsmäröimään.

JH: Tietojärjestelmäprojekteista olen oppinut pitkäjänteisyyttä ja periksiantamattomuutta. Perhe-elämästä taas ottamaan muiden mielipiteet ja tunteet huomioon.

4. LH: Kotoisin Tuusulasta. Mäntsälässä 13 vuotta.

JH: 13 vuotta. Synnyin ja asuin Keravalla 30 vuotta. 3,5 v. Järvenpäässä ennen Mäntsälää.

5. LH: Että täällä voidaan hyvin ja palvelut toimivat. Lopetetaan rahan lappaminen ulkomaille, niin saadaan Suomi takaisin hyvinvointivaltioiksi.

JH: Vastustaisin ruuhkamaksuja ja liikenteen kallistumista. Haluaisin tehdä helpoksi asuinpaikan valinnan pohjoiseen Uuteenmaahan ja Mäntsälään.

6. LH: Kannatan lentokenttähanketta ehdottomasti.

JH: Kantani on tällä hetkellä myönteinen. Kenttä toisi kuntaan lisää elämää ja rahaa. Täytyy kuitenkin huolehtia että nykyiset asukkaat eivät häiriinny toiminnasta.

7. LH: Valta, vapaus ja yhtäläiset ihmisoikeudet kuuluvat jokaiselle Suomen kansalaiselle

JH: Vastustan Digi-ID:tä, kansalaispisteytystä ja kaikenlaista demokratiaa horjuttavaa globalismia.

Ei Natolle ja irti EU:sta.

Muut mäntsäläläisehdokkaiden haastattelut löydät täältä.