Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälän kunta avaa keskustassa etätyötilakeskuksen

Mäntsälän kunta vastaa kasvaneeseen etätyötilojen tarpeeseen ja tarjoaa uudessa Etana-etätyötilojen keskuksessa vuokrattaviksi työhuoneita sekä kokoustilaa.

Etana sijaitsee linja-autoaseman 2. kerroksessa.

Kunta kertoo tiedotteessaan, että nimi tilalle löytyi henkilöstön nimikilpailun antina ja motto kuuluukin ”miksi kiirehtiä kauemmaksi”.

Etanan avajaiset pidetään keskiviikkona 1.3., jolloin tiloihin voi tutustua klo 12-19 välisenä aikana.

Varattavissa on kolme noin 9 neliömetrin kokoista valoisaa ja tilavaa toimistohuonetta sekä avara kokoustila, johon mahtuu max 30 henkilöä.

Lisäksi tilavuokraajien käytettävissä on taukotila ja keittokomero sekä wc-tilat. Tiloja voivat vuokrata niin yritykset, yhteisöt kuin yksittäiset henkilötkin. Koko tilassa toimii nettiyhteys.

Toimistohuoneet on varustettu sähköisesti korkeussäädettävällä työpöydällä, toimistotuolilla sekä neuvottelunurkkauksella.

Työhuoneen voi vuokrata päiväksi tai viikoksi kerrallaan, päivävuokra on 20 euroa ja viikkovuokra 100 euroa.

Etana-etätyötilat ovat varaajille käytettävissä arkisin ma-su klo 6–20 välisenä aikana.

Varaukset on helpointa tehdä verkosta löytyvän kunnan tilavarausjärjestelmän Tilamisun kautta (tilavaraus aukeaa 1.3.).

Osoite: Yhdystie 1, Mäntsälä, sisäänkäynti Taksiaseman päädystä. Tilaan kulku ei ole esteetön (raput toiseen kerrokseen). Lisätietoja: Mäntsälän kunta, tilavastaava puh. 040 314 5888, arkisin klo 8–16.