Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntyharjun Lumo-tanssikilpailuista menestystä ja mitaleja Mäntsälään – "Lavalla näytettiin isoa hymyä koko joukkueena"

Sunnuntaina 29.1. järjestettiin Mäntyharjulla Lumo-tanssikilpailut. Mäntsälän Tanssi Studio TAST:sta kilpailemassa olivat Ketjureaktio, Visio, Motivaatio ja Missio. Myös Mäntsälän Voimistelijat edustivat viikonloppuna Mäntyharjulla komealla kokoonpanolla.

Lauantaina 28.1. kisattiin tanssillisen voimistelun kauden kolmas cup-kisa, jossa Mäntsälän Voimistelijoiden Hengettäret saavutti hopeaa yli 40-vuotiaiden sarjassa.

Mäntsälän Voimistelijoiden Galaxit saavutti kultaa 13–15-vuotiaiden sarjassa pistein 151.000 saaden tuomareilta kunniamaininnan koreografian ajankohtaisuudesta sekä syvyydestä.

– Tanssijat eläytyivät upeasti vahvaan teokseen, josta saimme huippupisteet ja kiitettävät tuomariarvioinnit, kertoo joukkueen valmentaja ja teoksen koreografi Kaika Pietarinen tiedotteessa.

TAST:n Motivaatio saavutti samassa sarjassa pronssimitalit. Ohjelma Kummallinen valo on Moona Tevilinin suunnittelema, ja joukkuetta valmentaa myös Henna Nerg.

Palautteissa tuomarit kehuivat ryhmää energiseksi sekä upean tasaiseksi. Joukkueen tanssimista kehuttiin varmaksi ja hyvin harjoitelluksi. Myös puvustusta ja meikkiä kehuttiin teemaan sopivaksi. Joukkue sai myös kunniamaininnan: ”Teema kannatteli läpi teoksen”.

TAST:n Ketjureaktio kilpaili kovatasoisessa yhdistetyssä Tanssi 16–19- ja Tanssi yli 20-vuotiaat -sarjassa sijoittuen upeasti hopeamitaleille.

Tuomarit nostivat palautteissa esiin kuinka hyvin harjoiteltu, siisti ja vaikuttava teos oli. Teoksen tunnetaso ja yhteisöllisyys oli erittäin koskettavaa. Koreografian monipuolisuutta sekä sen sopivuutta ryhmälle kehuttiin kovasti. Ohjelman Päätöksen hetki on suunnitellut Moona Tevilin.

Visio kilpaili samassa sarjassa Ketjureaktion kanssa. Joukkue sijoittui ohjelmallaan Pandoran Lipas sijalle neljä jääden vain 1,5 pisteen päästä pronssista. Tuomarit kehuivat joukkueen teknistä osaamista ja esiintymistä erittäin taitavaksi.

Liike virtasi niin tanssijoissa kuin teoksessa upeasti. Ilmaisu oli vahvaa ja vaihteli hyvin koko teoksen ajan. Ohjelman on tehnyt Jutta Rusi. Samassa sarjassa viidenneksi tuli Mäntsälän Voimistelijoiden Fereniat.

Tanssin 10-12-vuotiaiden sarjassa kultaa sai upeasti TAST:n nuorin kilpaileva joukkue, Missio. Ohjelma Spooky scary skeletons on Marianne Saarikon suunnittelema ja valmennuksesta Saarikon lisäksi vastaa Aino Salonen. Tuomarit kommentoivat palautteissaan kuinka teema säilyi alusta loppuun niin liikekielessä, eläytymisessä, musiikissa kuin vaatteissakin. Joukkueen kantava eläytyminen nostettiin näissäkin tuomaripalautteissa useasti esiin.

Samassa sarjassa hopeaa sai Mäntsälän Voimistelijoiden Meteorit.

– Suoritus oli kauden varmin veto ja lavalla näytettiin isoa hymyä koko joukkueena, kertovat valmentajat ja koreografit Hertta Hakkarainen ja Jessica Therman.

Mukana kisoissa oli myös Mäntsälän Voimistelijoiden yhteisjoukkue, joka kilpaili herkällä ja kauniilla ohjelmalla Gym For Life- sarjassa.

– Mahtavaa, että saatiin kasattua tällainen uudenlainen kokoonpano. Mukana oli niin seuran tanssijoita kuin joukkuevoimistelijoitakin, iloitsee Kaisa Koli, seuran vara puheenjohtaja.