Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälän kansalaisopiston Jumppamaraton tulee taas lauantaina

Kahden vuoden tauon jälkeen Mäntsälän kansalaisopisto järjestää taas Jumppamaratonin monitoimitalolla tämän viikon lauantaina 14.1. klo 10-15.

Sisäänpääsymaksulla voi jumpata juuri sen verran kuin itse haluaa: valita mieluisimmat tunnit tai haastaa itseään ja liikkua koko päivän.

Päivä on jaettu kahteen osaan ja välissä on pieni evästauko ajatellen niitä, jotka aikovat hyödyntää koko päivän tarjonnan.

Jumppamaraton järjestetään jo yhdeksättä kertaa.

Ohjaamassa ovat tällä kertaa Jenni Aarniola-Lahtinen, Hanna Liikka ja Päivi Salenius.

Aamupäivä aloitetaan herättelevällä, kevyellä jumpalla, jonka jälkeen siirrytään tehokkaamman kiinteytyksen kautta keskivartaloa vahvistavaan core-treeniin.

Tauon jälkeen kohotetaan sykettä tanssien, tehdään tabata-intervallitreeni ja palautellaan lopuksi joogan avulla.

Ensimmäistä kertaa maratonissa on tarjolla mahdollisuus päästä myös sointukylpyyn Riitta Åsenbryggin johdolla.

Jumppamaratoniin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Monitoimitalon ovet avataan klo 9.30.

Sisäänpääsymaksun 15 euroa voi maksaa ovella joko käteisellä, liikuntaedun mobiilimaksuna tai paperisilla liikuntaseteleillä.

Maksun voi suorittaa myös verkossa ilmoittautumalla Jumppamaraton-kurssille ja maksamalla samalla kurssimaksun verkkopankissa tai liikuntaedulla.

Iltapäivän sointukylpytuokioihin voi varata paikan jumppamaratoniin saapumisen ja sisäänpääsymaksun maksamisen yhteydessä. Sointukylpytuokioiden paikat täytetään varausjärjestyksessä.

Jumppamaratoniin tarvitsee mukaan oman jumppamaton, vesipullon sekä evästä, varsinkin jos aikoo viihtyä paikalla pidempään.

Sointukylpyyn osallistuvien kannattaa varata mukaan myös lämmintä vaatetta ja viltti, jotta squash-hallin lattian viileys ei häiritse rentoutumista.

Jumppamaratonin ohjelma löytyy sivulta www.mantsalanopisto.fi