Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälän Tanssi Studio TAST:lle mitaleja Jyväskylän tanssikilpailuista – kilpailemassa olivat Evoluutio ja Missio

Sunnuntaina 11.12. järjestettiin Jyväskylässä Lumo- tanssikilpailut. Mäntsälän Tanssi Studio TASTista kilpailemassa olivat Evoluutio ja Missio.

Evoluutio kilpaili yhdistetyssä ”Tanssi 16-19- ja Tanssi yli 20-vuotiaat” -sarjassa tullen sijalle 2. Ohjelma ”The end is coming” on Marianne Saarikon suunnittelema.

Kilpailujen tuomarit kehuivat tanssijoiden liikekieltä vahvaksi, tarkaksi ja yhdenaikaiseksi. Ilmaisu ja tarinan tulkinta oli vahvaa ja näkyi jokaisessa hetkessä.

Nämä olivat joukkueen viimeiset kisat hetkeen, koska joukkue jää tauolle.

Seuran nuorin kilpaileva joukkue Missio, jolle nämä kisat olivat uransa toiset, kilpaili sarjassa ”Tanssi 10-12-vuotiaat”. Joukkue sijoittui upeasti hopealle ohjelmallaan ”Spooky scary skeletons”.

Tuomarit kommentoivat palautteissaan kuinka tanssin ilo ja esiintymisen riemu välittyi yleisöön asti. Jokainen tuomari nosti esiin joukkueen mahtavan ilmaisun.

Ohjelman on suunnitellut Marianne Saarikko ja valmennuksesta hänen lisäkseen vastaa Aino Salonen.

Nyt kaikki TASTin joukkueet jäävät joululomalle. Kausi alkaa taas viikolla 2.

Missiossa sunnuntaina kilpailivat Julia Piispa, Sohvi Hakala, Elsi Kurkivuori, Elena Leikas, Milla Poutala, Olga Tölli ja Venla Koskiola. Joukkueeseen kuuluu myös Julia Ekbom, Assi Kurkivuori, Carmen Veskis ja Vivi Kinanen.

Evoluutiossa tanssivat: Aili Salonen, Aino Salonen, Irene Ketonen, Jenna Ollila, Laura Tervo, Pipsa Soini ja Siiri Salonen.