Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lakiasioita tarjoava Sinetti aloittaa tammikuussa entisen kelloliikkeen tiloissa

Mäntsälä ei jää ilman lakiasiain palveluita, vaikka Perhejuristit Kokko ja Kuusiluoma lopetti. HTM Sanna Kalliomaa avaa entisiin Keskustien Kello ja Kulta N ja T Westermarkin tiloihin alan palveluita tarjoavan Perhe- ja perintöoikeuden palvelut Sinetti Oy:n.

– Toimin aiemmin Perhejuristit Kokko & Kuusiluomalla pari vuotta. Siinä työ tuli tutuksi ja innostuin perustamaan oman toimiston, tuumii Kalliomaa.

– Tällä hetkellä otan vastaan asiakkaita Järvenpään Sinetissä Kalliotie 1:ssä. Jatkan mahdollisesti toimintaa myös Järvenpäässä Mäntsälän lisäksi.

– Toimiston paikkaa miettiessäni päätin, että sen tulee sijaita katutasossa, koska asiakkaina on paljon henkilöitä, joiden liikuntakyky on alentunut. Toinen kriteeri oli se, että lähellä on parkkitiloja, jottei tarvitse kävellä pitkiä matkoja. Mäntsälässä vaan harvemmin tulee tarjolle näin keskeiseltä paikalta sopivia tiloja.

Kalliomaan tutkinto on juridiikan erikoisaloille suuntautuva tutkinto, jossa hän on syventänyt opintojaan perhe- ja jäämistöoikeuteen.