Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Arola-Jokelanseudulla joulutapahtuma – joulutortut paistuvat ja glögi tuoksuu

Perinteinen Arola-Jokelanseudun joulutapahtuma järjestetään Jokelanseudun kerhotalossa, pihapiirissä ja Jokisen ladossa lauantaina 10.12. kello 12-15.

Kerhotalon puffetissa höyryää joulupuuro, joulutortut paistuvat ja glögi tuoksuu. Myyjäispöydistä voi hankkia jouluiset leivonnaiset sekä tehdä löytöjä pukinkonttiin. Arpaonneaan pääsee testaamaan suosituissa arpajaisissa.

Ulkotulella on mahdollista paistaa makkaraa ja joulupukki on luvannut tulla kuuntelemaan lahjatoiveita noin kello 13. Jouluisia yhteislauluja lauletaan kello 14 aikoihin. Lisäksi Jokisen lato on puettu jouluiseen asuun.

Myyntipöytien hinta on 14 e/pöytä tai 7 e/puolikas pöytä. Pöytävaraukset: arola.jokelanseutu@gmail.com tai p. 0445835748, myös tekstiviestit. Varaukset viimeistään pe 9.12.

Tapahtuman järjestävät kylän yhdistykset: Arolan-Jokelanseudun kyläyhdistys ry, Urheiluseura Ajo ry ja Jokelanseudun maaseutuseura.

Kerhotalo löytyy osoitteesta Jussilanmäki 3, 04480 Haarajoki (Mäntsälä). Tapahtumaan on vapaa pääsy.