Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jäätaitureiden taitoluistelijoille hienoja sijoituksia tähtisarjoista

Mäntsälän Jäätaitureiden kilpailukausi jatkui Järvenpään syyskarnevaaleissa 5.–6. marraskuuta.

Pienimpien luistelijoiden Tintit-sarjassa Karoliina Mehisto sai tuomareilta erityismaininnan korkeasta lutz-hypystä ja Inna Sanchez hienosta musiikin tulkinnasta. Kisakokemustaan kartutti hienosti myös Venla Arppola.

Tähtisilmuissa Elina Huiskonen otti komeasti pronssia Emily Pundin sijoittuessa mallikkaasti neljänneksi.

Tähtinoviiseissa Lili de Maesschalck sijoittui hienosti neljänneksi ja Sade Rauta viidenneksi. Milla Tuominen oli onnistuneesti 10. ja Netta Souranto 13.

Tähtijunioreissa Fanni Ketola otti kultaa. Petra Hirvonen oli onnistuneesti viides ja Aino Kononen yhdeksäs saaden myös erityismaininnan onnistuneesta istumapiruetista.

Taitajat ei axel nuoremmat -sarjassa Erin Rainio sijoittui komeasti hopealle. Taitajat axel -sarjassa Karita Kujanpää luisteli hienosti viidenneksi ja Nelli Laurilan sijoitus oli 16.

19.–20. marraskuuta jatkettiin Keravan Tähtisadetta-kilpailussa.

Tinteissä kilpailusuoritustaan hioivat Karoliina Mehisto ja Inna Sanchez.

Tähtisilmuissa Elina Huiskonen ja Emily Pund ottivat hienosti hopeaa ja pronssia.

Tähtijunioreissa Fanni Ketola oli jälleen ykkönen. Aino Kononen oli seitsemäs saaden jälleen erikoismaininnan laadukkaista pirueteistaan. Petra Hirvosen sijoitus oli hienosti kahdeksas.

Taitajat ei axel -sarjan hopeaa otti jälleen Erin Rainio.

Tähtinoviiseissa ykkönen oli mallikkaasti Milla Tuominen. Netta Souranto oli onnistuneesti seitsemäs ja Sade Rauta yhdeksäs.

Taitajat axel -sarjan viides oli Karita Kujanpää Nelli Laurilan sijoittuessa sijalle 16 ja saaden tuomareilta erikoismaininnan hyvästä perusluistelusta.