Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälän Voimistelijoiden joukkuevoimistelijoilla on kalenterissa vilkasta ennen omaa näytösviikonloppua

Mäntsälän Voimistelijoiden joukkuevoimistelijat edustivat taas vilkkaan voimisteluviikonlopun aikana.

Seuran joukkueita nähtiin niin Pasilassa, Espoossa kuin Jyväskylässäkin.

Seuran nuorin joukkuevoimistelun ryhmä Lilianat osallistui kauden ensimmäiseen Stara-tapahtumaansa lauantaina 19.11. Pasilassa.

Jännitystä oli ilmassa, sillä suurimmalle osalle joukkueesta tämä oli ensimmäinen Stara koskaan.

– Jännityksestä huolimatta onnistuttiin tekemään iloinen ja yhdenaikainen suoritus. Naruliikkeet onnistuivat ohjelmassa erityisen hienosti. Nyt treenataan pari viikkoa ja sitten edessä on vielä syksyn toinen Stara-tapahtuma, joka järjestetään Järvenpäässä sunnuntaina 11.12., kertoo valmentaja Enni Toivonen.

Seuran Belia-joukkue päätti viikonloppuna ensimmäisen välinekautensa.

Joukkue sai aikaan matolla iloisen, ryhdikkään ja tarkan suorituksen. Nyt joukkue valmistautuu seuran syyskauden näytökseen, joka järjestetään 3.12. Mäntsälän monitoimitalolla.

Myös Lilat ja Liliat päättivät syksyn kisakautensa onnistuneesti. Lilat kilpailivat sunnuntaina Espoo Cupissa tehden yhdenaikaisen ja ilmaisullisen suorituksen.

– Jälleen kisattiin vajaalla kokoonpanolla, ja kuvioita ja liikesuuntia oltiin jouduttu vähän muuttamaan, mutta niistä suoriuduttiin hienosti, Toivonen kertoo.

Kovatasoisessa 10–12-vuotiaiden sarjassa tulokseksi joukkue sai kategorian 9.

Liliat-joukkue kilpaili sunnuntaina Jyväskylässä JNV Cupissa, jossa joukkue teki kauden parhaan suorituksensa saavuttaen kategorian 5, sijat 4-6.

Joukkue on hyvin tyytyväinen onnistuneeseen välinekauteen, mutta odottaa innolla jo kevättä ja uutta vapaaohjelmaa.