Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Torstaina järjestetään Keudan Lukkarinporulla avoimet ovet – "Olisi hienoa saada vierailulle myös vanhoja opiskelijoita ja työntekijöitä"

Keudan Lukkarinpolun toimipiste tuo ammatillista koulutusta esille avoimien ovien päivänä.

Lukkarinpolulla on opetettu uusia ammattilaisia jo vuodesta 1982, siksi avoimien ovien päivää vietetään 40-vuotisen historian hengessä.

Keuda Lukkarinpolun ovet ovat avoinna torstaina 24.11. klo 9-19.

Avoimissa ovissa on mahdollista tutustua tämän päivän ammatilliseen koulutukseen, opiskelijoihin ja opettajiin.

Avointen ovien aikana kaikki, vauvasta vaariin, ovat tervetulleita tutustumaan, millaisissa oppimisympäristöissä tänä päivänä opiskellaan ja mitä koulutuksen aikana tehdään.

– Olisi hienoa saada vierailulle myös vanhoja opiskelijoita ja työntekijöitä, toivoo Lukkarinpolulla opettava tiimiesihenkilö Sari Aro.

Päivän aikana on luvassa monenlaista oheistoimintaa. Keuda Lukkarinpolun eri osastojen opiskelijat ja henkilökunta ovat suunnitelleet ohjelmaa ja mukavaa tekemistä, jonka johdattamana kävijät pääsevät tutustumaan ammatilliseen koulutukseen.

Avoimien ovien päivänä pääsee muun muassa vertailemaan, millaista sähköasentajaksi opiskelu oli 40 vuotta sitten, ja millaista nyt.

Samalla tutustutaan, mitä sähkötöitä jokainen voi tehdä kotona. Rakennushallissa nikkaroidaan pörriäisten asumukseksi hyönteishotelleja.

Sosiaali- ja terveyspuolen opiskelijat ja opettajat johdattelevat kävijöitä terveyteen liittyvillä tutustumisrasteilla. Nallesairaala kiinnostanee perheen pienimpiä.

Ajoneuvopuolella kurkataan autojen eri aikakausiin, sekä tehdään pieniä huoltotöitä vierailijoiden autoille. Logistiikka tuo näytille mm. upouuden kuorma-autonsa.

Keudan kokkien ja kokkiopiskelijoiden luomuksista pääsee nauttimaan päivän mittaan Ravintola Lukkarissa ja Ravintola Solinassa.

Myös Riihenmäen koulu on mukana avoimien ovien päivässä tuoden iltapäivällä myyjäispisteensä Lukkarinpolulle.

Lisäksi yrittäjyysluokilta oppilaat ovat paikalla esittelemässä yritystensä tuotteita ja palveluita.