Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kansalaisopiston syyskausi päättyy monipuolisesti – tarjolla on monenlaista yhteislauluista ja runoista joululauluihin sekä myyjäisiin

Kansalaisopiston syyslukukausi alkaa lähennellä loppuaan ja eri kursseilla järjestetään monipuolisesti erilaisia tapahtumia.

Tarjolla on monenlaista yhteislauluista ja runoista joululauluihin ja erilaisiin konsertteihin, näyttelyihin sekä myyjäisiin.

Samalla on mahdollisuus päästä näkemään ja kuulemaan mitä kaikkea eri kursseilla on tehty ja opittu.

Iloiset joululaulut kajahtavat Riihenmäen koulun ruokalassa ma 28.11 klo 18.30.

Perinteiseen tapaan kansanlauluyhtye Ellun kamut esittävät lupsakoita lauluja maan ja taivaan väliltä, possuja unohtamatta.

Mäntsälän Seurojentalolla on Runovakka-tapahtuma ti 29.11 klo 13.00.

Siellä esiintyvät Seuriksen sekakuoro sekä Yhteislaulun ja runonaika -kurssilaiset.

Runovakassa kuullaan perinteisten Eino Leinon ja Aleksis Kiven lisäksi mm. Happoradio-yhtyeestä tutun Aki Tykin tekstejä.

Kurssilaiset lukevat uutta ja vanhaa runoutta, johon on tutustuttu syksyn aikana.

Seuriksen sekakuoro esittää mukavia tuttuja iskelmiä ja yhteislauluihin myös yleisö voi yhtyä.

Mäntsälän Mieskuoron “Jouluna he kaikki ovat täällä” -joulukonsertit ovat Mäntsälän kirkossa la 3.12. klo 17.00 ja Pornaisten kirkossa su 4.12. klo 17.00.

Opiston ensimmäinen aikuisten taiteen perusopetuksen kuvataideryhmä on saanut opintonsa päätökseen. Ryhmä on opiskellut monipuolisesti erilaisia tekniikoita ja tyylejä.

Lopputyönäyttely pidetään kunnantalon aulassa. Avajaiset on la 3.12. klo 10. Näyttely on auki kunnantalon aukioloaikoina pe 16.12. asti.

Lepolan joulu -tapahtuma on opiston kuvataide- ja käsityöryhmien kotipesäksi muodostuneessa Lepolan kiinteistössä Mäntymäentiellä.

Tapahtuma on avoinna la 10.12. klo 10–15 ja su 11.12. klo 12–16. Lepolan joulusta löytyy taide- ja käsityönäyttely, korttipaja, joulumyyjäiset, glögiä, pipareita ja puuroa.

Opiston toiminnan kannalta tärkein syksyn tapahtuma on uusille kevätkauden kursseille ilmoittautuminen, joka alkaa torstaina 24.11. klo 9.00.

Lisätietoja opiston tapahtumista ja ilmoittautumisesta löydät opiston kotisivuilta www.mantsalanopisto.fi ja Facebook-sivulta.