Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joulupostia ikäihmisille -kampanja on taas käynnissä – kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 5.12. mennessä

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu Mäntsälän ja Pornaisten asukkaat lähettämään joulukortteja ikääntyneille.

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen kymmenennen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 14.11.–5.12.

Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut ennätykselliset 133 paikkakuntaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.

– On hienoa, että koskettaminen kortilla herättää vastakaikua eri puolilla Suomea. Uskomme myös korttien tekijöiden osallistuvan innokkaasti kampanjaan, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena.

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 5.12. mennessä.

Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot.

Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Mäntsälän ja Pornaisten keräyspisteet;

Mäntsälän kansalaisopisto, Vanha Porvoontie 19, 04600 Mäntsälä.

Ma-to klo 9.00-19.00 ja pe klo 9.00-14.00 kortit voi tuoda opistotalon aulassa olevaan keräyslaatikkoon. Muina aikoina kortit voi tiputtaa opistotalon oven postiluukusta tai postittaa opistolle.

Pornaisten kirjasto, Kirkkotie 174, Pornainen.

Kortit voi tuoda keräyslaatikkoon kirjaston aukioloaikoina.

Kaikki keräyspisteet löytyvät myös kampanjan verkkosivuilta: siskotjasimot.fi/joulupostia

Kampanjan verkkosivut: siskotjasimot.fi/joulupostia

Seuraa kampanjaa somessa: #kosketakortilla #joulupostia #berörmedkort #julpost

Lisätiedot: Eija-Sisko Jokinen, Mäntsälän kansalaisopisto, toiminnanjohtaja Eero Väisänen eero.vaisanen@siskotjasimot.fi / 050 5453 145, kampanjakoordinaattori Sari Simonen joulupostia@siskotjasimot.fi / 041 312 1979