Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Menestyksekäs kisaviikonloppu Mäntsälän Voimistelijoilla – "Talkootyötä on tehty otsa hiessä"

Kilpailijat täyttivät Mäntsälän monitoimitalon viikonloppuna 5.–6.11., kun Mäntsälän Voimistelijat järjestivät lauantaina tanssillisen voimistelun cup 1 -kilpailun ja sunnuntaina tanssin ja voimistelun Lumon ja Staran.

Yhteensä viikonlopun aikana mukana oli noin 70 joukkuetta.

Mäntsälän Voimistelijoiden omia joukkueita kotikisoissa kilpailemassa olivat lauantaina Hengettäret, jotka sijoittuivat upeasti hopealle.

Sunnuntaina mukana oli kaikki seuran tanssijoukkueet; Meteorit 10-12 v., Galaxit 13-15 v. ja Fereniat 16-19 v.

Meteorit sekä Fereniat sijoittuivat molemmat omissa sarjoissaan pronssille. Galaxit sijoittuivat tanssisarjassa hopealle.

Myös joukkuevoimistelijat kilpailivat viikolopun aikana SyysCupissa Hyvinkäällä. Liliat jatkoivat kilpailukauttaan nousujohteisesti kategorianousulla.

Kisapäivä alkoi kuviovaihdoksilla, sillä koko joukkuetta ei saatu matolle sairastapauksen vuoksi.

Muutoksista huolimatta saatiin tehtyä siisti ja vahva suoritus, jolla saavutettiin kategoria 5.

– Tästä on hyvä jatkaa, kertoo joukkueen kapteeni Venla Häikiö.

Lilat saivat parannettua kisasuoritustaan viime kilpailuista, mutta se ei ihan vielä riittänyt kategorianousuun.

Ahkera harjoittelu jatkuu treenisaleilla, ja vielä olisi kaksi kilpailua edessä syksyn osalta.

Myös Belia-joukkue joutui kilpailemaan vajaalla kokoonpanolla. Joukkue sai kuitenkin tehtyä hyvän suorituksen, joka johti kategorian nousuun.

– Viikonloppu on ollut voimistelun ja tanssin täyttämä. Talkootyötä on tehty otsa hiessä, ja paras kiitos siitä on hyvällä mielellä toteutettu onnistunut tapahtuma. Sekä osallistujat ja katsojat ovat käyneet viikonlopun aikana kiittämässä hyvistä järjestelyistä, toteaa seuran puheenjohtaja Elina Rauhamäki.

– Kiitos kaikille osallistumisesta ja talkootyöpanoksesta. Nyt voidaan hetki hengähtää ennen seuran näytöstä, joka pidetään Monitoimitalolla 3.12., Rauhamäki jatkaa.