Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälän voimistelijoiden joukkuevoimistelijat avasivat kautensa Tampereella

Mäntsälän Voimistelijoiden joukkuevoimistelujoukkueet avasivat seuran kilpailukauden 29.–30.10. Tampereella Tampere Cupissa. Matolla kilpailivat Lilat-, Liliat- sekä Belia-joukkueet.

Lilat avasivat kisakautensa 10–12-vuotiaiden välinesarjassa naruohjelmallaan ja saavuttivat kategorian 9.

Kisapäivä alkoi varhain aamulla, mutta pienestä väsymyksestä huolimatta joukkue sai tehtyä hyvän suorituksen.

Tuomarit kehuivat joukkueen koreografiaa: monipuolisia kuvioita ja alueen käyttöä sekä vaihtelevia liikesuuntia ja tasoja. Myös ilo ja innostus voimistelussa välittyi tuomaristolle hyvin.

Lilioilla oli myös edessä kisakauden avaus 12–14-vuotiaiden harrastesarjassa pallo-ohjelmallaan. Suoritus oli siisti ja varman näköinen, eikä sisältänyt mitään isoja virheitä.

Joukkue saavutti kategorian 6, jolla he sijoittuivat sijalle 4-5. Teknisiä vaikeusosia täytyy vielä hioa ja liikkeet täytyy muistaa tehdä loppuun asti.

– Seuraavia kisoja odotetaan jo kovasti ja joukkue on valmis tekemään töitä, jotta kategoria ja sijoitus nousisi edelleen, valmentaja Enni Toivonen kertoo.

Belia-joukkue joutui avaamaan kilpailukautensa vajaalla kokoonpanolla, mutta saivat silti näytettyä matolla iloisen sekä ryhdikkään suorituksen.

Nyt joukkue jatkaa harjoittelua seuraavia kisoja varten.