Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusien biisien kavalkadi Kulttuurimeijerillä – Pöytälaatikkoklubi tekee paluun

Suomessa on satoja tuhansia musiikkia harrastavia henkilöitä, jotka sanoittavat ja säveltävät, jotkut jopa esittävät biisejään.

Usein teokset jäävät pöytälaatikoiden uumeniin joko keskeneräisinä tai muuten vaan hautautuvat toisten kaltaistensa joukkoon.

Kertsi ry on valtakunnallinen harrastajamusiikintekijöiden yhdistys, jonka yhtenä tehtävänä on antaa mahdollisuuksia ja luoda yhteistyökanavia musiikin esittämiseen.

Pöytälaatikkoklubit ovat Kertsi ry:n brändäämiä tapahtumia, lauluntekijöiden ja yleisön kohtaamispaikkoja uusien biisien äärellä.

Eri puolilla Suomea järjestetään klubi-iltoja, joissa lauluntekijät esittävät omia teoksiaan ja kuulijoilla on mahdollista antaa biiseistä kirjallista palautetta.

Mäntsälässä järjestettiin hyvän suosion saanut Pöytälaatikko-klubi viime maaliskuussa.

Ensi perjantai-iltana 28.10. on jälleen uutta, ennen kuulumatonta musiikkia tarjolla.

Mäntsälä L!VEn ja Kertsi ry:n yhteistyönä järjestämässä illassa esiintyy yhdeksän artistia, jotka kukin esittävät kaksi itse tekemäänsä biisiä.

Esiintyjäkaartissa on niin omaksi ilokseen musiikkia tekeviä, silloin tällöin esiintyviä kuin muutama levyttänyt artistikin.

Yleisöllä on vapaa pääsy, ilta soveltuu kaiken ikäisille.

Ensimmäiset soinnut helähtävät Kulttuurimeijerissä perjantaina 28.10. klo 18 alkaen.