Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelujohtajan virat kiinnostivat – 2 virkaa haki yhteensä 33 henkilöä

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelujohtajan virat ovat kiinnostaneet, sillä kahta avoimena ollutta virkaa haki yhteensä 33 henkilöä.

Hakijoista yhdeksän henkilöä haki molempia virkoja.

Palvelujohtajavirkojen haastattelut on pidetty. Niihin kutsuttiin kymmenen hakijaa.

Haastatteluihin kutsuttiin Anna Cantell-Forsbom, Anneli Lehtimäki, Riina Lilja, Pia Nurme, Mari Patronen, Sirkku Pekkarinen-Keto, Marika Tuimala, Annie Turunen ja Timo Turunen. Yksi henkilö ei halua nimeä julkisuuteen.

Haastattelujen jälkeen kärkihakijat lähetetään henkilöarviointiin.

Sitten valtuuston jäsenillä on mahdollisuus esittää kärkihakijoille kysymyksiä hakijapaneelissa.

Valtuusto päättää palvelujohtajien valinnasta 24.11. pidettävässä virkavaalissa.

– Saimme paljon kiinnostavia ja alan rautaisia ammattilaisia hakijoiksi palvelujohtajien haun tuloksena, toteaa tiedotteessa toteaa aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu.

Aluehallitus on nimennyt hyvinvointialueen edustajat HUS-yhtymän lautakuntiin sekä seuraavaan HUS-yhtymän kokoukseen.

Yhtymäkokoukseen nimettiin väliaikainen hyvinvointialuejohtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen ja varaedustajaksi aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu. Lähipalvelu- ja integraatiolautakunnan jäseneksi nimettiin Inka Utriainen ja tutkimus-, koulutus-, kehittämis- ja innovaatiolautakuntaan nimettiin jäseneksi Ulla Palomäki ja varalle Pekka Heikkinen.

Keusoten Matala-vastaanottoihin muutos marraskuusta alkaen – tavoitteena tehostaa asiakkaiden palvelupolkuja ja vähentää päällekkäisyyttä

Mennäänkö arvauksilla, kun potilasta ei nähdä? Miksi reseptin uusiminen on hidasta ja hankalaa? – Aamuposti kysyi 12 kysymystä, joihin Keusote vastasi

Johtajat rekrytoitiin hyvinvointialueelle sisäisellä menettelyllä Keski-Uudellamaalla