Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Katri Heinmurto ehdolla keskustan ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin

Mäntsälän keskustanaiset esittää kauppatieteiden ja kasvatustieteiden maisteri, EU-viljelijä Katri Heinmurtoa keskustan kansanedustajaehdokkaaksi.

Ehdokkuudesta päätetään lauantaina 8. lokakuuta Järvenpäässä pidettävässä keskustan Uudenmaan piirin kokouksessa.

Mäntsäläläisen Heinmurron (aiemmin Hämäläinen) kärkiteemoja ovat lasten ja nuorten hyvinvointi, suomalaisen metsäpolitiikan jatkuvuus sekä viestinnän avoimuus ja osallistavuus.

Heinmurto työskentelee luokanopettajan virassa ja on metsä- ja maatalousyrittäjä. Hän on aiemmin työskennellyt paikallislehtien päätoimittajana muun muassa Mäntsälän Uutisissa, toimittajana Ylen Opettaja.tv:ssä sekä journalistina useissa sanomalehdissä.

Heinmurto on kunnanvaltuutettu, Mäntsälän Yrityskehityksen ja Uudenmaan Ajokoirayhdistysten hallitusten sekä Kirvu Säätiön hallintoneuvoston ja Mäntsälän seurakunnan viestintäryhmän jäsen. Aikaisemmin hän on ollut kunnanhallituksen jäsen ja Mäntsälän Teatterin puheenjohtaja, ja saanut harrastajateatteriliiton, Mäntsälä Seuran, mediatalojen sekä partion tunnustuksia, kuten Mannerheimin II-luokan merkin.