Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Varkaat veivät pankkiautomaatin Mäntsälässä yöllä – oletko nähnyt alueella liikkuvaa pyöräkuormaajaa?

Mäntsälässä Sälinkääntiellä sijaitsevan Citymarketin ulkoseinässä sijaitseva pankkiautomaatti varastettiin perjantain vastaisena yönä. Itä-Uudenmaan poliisin mukaan murtohälytys kohteeseen tuli 7.10. kello 3.07

Teko oli tallentunut alueen valvontakameran tallenteisiin ja niistä pystyttiin näkemään, että paikalle oli ajanut iso pyöräkuormaaja, jonka kyydissä oli ollut kaksi miestä.

Pyöräkuormaajan avulla automaatti oli revitty irti seinästä ja nostettu kyytiin. Teon jälkeen aiemmin osoitteesta Liedontie 37 anastettu pyöräkuormaaja oli ajettu Liedontie 33 pihalle ja hylätty siihen.

Tapahtuneeseen arvellaan liittyvän myös ajoneuvo, joka on hinannut kuomullista kevytperävaunua.

Poliisi pyytää viime yöltä, etenkin aamukahden ja -neljän väliseltä ajalta havaintoja tapahtumapaikan läheisyydessä liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista.

Vihjeitä voi toimittaa Itä-Uudenmaan vihjepuhelimen WhatsAppiin numeroon 050 399 9026 tai sähköpostiin vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi