Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

33 haki Keusoten palvelujohtajaksi – Pirjo Laitinen-Parkkonen ei hakenut johtajanpaikkoja

Kahteen Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelujohtajan virkaan haki yhteensä 33 ihmistä. Yhdeksän haki molempia avoinna olevia virkoja.

Keusote hakee aikuisten mielenterveys, päihde- ja sosiaalipalvelujen sekä lasten, nuorten ja perheiden palvelujohtajaa sekä ikäihmisten ja vammaisten palvelujen johtajaa.

Molempiin virkoihin tuli 21 hakemusta. Haastatteluihin valittiin kymmenen hakijaa. Yhdeksän hakee molempia virkoja.

Ensin mainitulle Miela-johtajan paikalle haastatellaan Anna Cantell-Forsblum, Pia Nurme, Sirkku Pekkarinen-Keto, Marika Tuimala, Annie Turunen ja Timo Turunen.

Ikäihmisten ja vammaisten palvelualueen johtajaksi hakeneista haastatellaan Johanna Kiianmies, Anneli Lehtimäki, Riina Lilja, Pia Nurme ja Mari Patronen.

Valintaprosessia johtava aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu kertoo olevansa tyytyväinen hakijajoukkoon.

– Hakijoita on paljon ja joukossa on kovia ammattilaisia. Tarkkaan punnitsimme tarkoituksena löytää parhaat haastatteluihin, Perttu sanoo.

Haastattelut pidetään ensi viikon maanantaina ja tiistaina. Haastatelluista valitut kärkiehdokkaat lähetetään henkilöarviointiin. Tämän jälkeen seuraa hakijapaneeli, jossa valtuuston jäsenillä on mahdollisuus tentata kärkihakijoita.

Valtuusto päättää johtajista 24. marraskuuta pidettävässä virkavaalissa.

Keusoten nykyinen johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen ei ole hakijoiden joukossa.

Kuntayhtymästä hyvinvointialueeksi muuttuvan Keusoten johtajaksi hakenut Laitinen-Parkkonen hävisi aluevaltuuston vaalissa niukasti Mikko Komulaiselle.

Laitinen-Parkkonen saa liikkeenluovutussäädösten mukaisesti nykyistä tehtäväänsä vastaavan paikan hyvinvointialueen organisaatiosta, mikäli hän päättää jäädä Keusoten palvelukseen.

Juttua korjattu Helinä Pertulta saadun tiedon perusteella keskiviikkona 5. lokakuuta kello 21.19.

Ikäihmisten ja vammaisten palvelualuejohtajaksi hakeneiden haastateltavien joukosta poistettu Marika Tuimala, Annie Turunen ja Timo Turunen.