Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Johanna & Mikko Iivanainen duo kotimaisemissaan Mäntsälässä

Mäntsälän kulttuuriviikon ohjelmistossa on tällä kertaa useita hienoja musiikkiesityksiä.

Niiden joukossa on myös yksi lähes harvinaisuus, sillä nyt tarjoutuu mäntsäläläisille mahdollisuus kuulla ja kokea kahden oman paikkakunnan huippumuusikon, Johanna & Mikko Iivanainen duon konsertti Seurojentalolla lauantaina 15.10.

Laulaja-lauluntekijä Johanna Iivanainen on vuosien varrella kerännyt useita musiikkialan palkintoja ja levytyksiäkin on kertynyt yli viisikymmentä.

Yhdessä Iivanaiset, Johanna ja kitaristi-miehensä Mikko, ovat musisoineet jo 25 vuotta.

Yhdessä tekemisen lämpö heijastuu myös heidän esiintymisessään, jossa herkkä ja tyylitajuinen laulu ja soitanta muodostavat pohjan kaikelle heidän musisoinnilleen.

Tässäkin konsertissa on odotettavissa lempeää ja luonnollista äänimaisemaa, jossa siirrytään tunnelmasta toiseen.

Ohjelmisto koostuu niin pariskunnan omasta tuotannosta kuin heidän valitsemistaan lainasävelmistä.

Odotettavissa onkin varmasti tunnelmallinen iltapäivä, jossa folk-, country- ja jazz- sävyt seuraavat toisiaan.

Tämän konsertin järjestää LC Mäntsälä/Mamsellit ja sen tuotto tullaan käyttämään kokonaisuudessaan paikalliseen avustustoimintaan Mäntsälässä.

Konsertti Seurojentalolla lauantaina 15.10. klo 15. Lipun hinta on 25 euroa, kahvitarjoilun sisältävä 30 euroa. Lippuja myy ennakkoon Mäntsälän Kirjakauppa Kipa (käteismaksu) ja niitä voi ostaa myös ennen konsertin alkua Seurojentalolla ovelta, mikäli niitä vielä on jäljellä.