Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kansainvälisistä Takwondo-kisoista menestystä myös Mäntsälään

Lauantaina 24.9. kisattiin WT-taekwondon liikesarja- ja ottelukisat Tikkurilassa.

Tapahtuman järjesti Malmin Taekwondo ja Suomen Taekwondoliitto yhteistyössä Etelä-Korean suurlähetystön kanssa. Tapahtumaan ilmoittautui yli 260 kisaajaa Suomesta, Virosta ja Ukrainasta.

Hausjärvi Hong Tae Kwon Do:n joukkueessa oli 13 kisaajaa, jotka osallistuivat 15 kilpasarjaan. HHTKD:n kisaajat ovat kotoisin Hausjärveltä, Kärkölästä, Mäntsälän Sälinkäältä ja Lahdesta.

Ranking-sarjassa Roosa Määttä pääsi junioreiden liikesarjakisassa karsinnoista finaaliin ja sijoittui siinä kuudenneksi omalla piste-ennätyksellään. Kovatasoisessa sarjassa oli mukana useampi Euroopan mestari.

Harrastajasarjoissa Kevin Vares ja Markku Hyöppinen ottelivat hopealle omissa painoluokissaan.

Liikesarjakisassa vihreävöisissä lapsissa Johanna Kuusento oli neljäs. Keltavöisissä naisissa Kätlin Vares sijoittui neljänneksi ja livekisojen ensikertalainen Reetta Penna kahdeksanneksi.

Saila-Kristine Vienonen voitti vihreävöisten naisten yksilökisan hienolla pistesaaliilla ja sijoittui Hämeenlinnan Taekwondon Mila Murtosen kanssa pronssille ylempien vöiden parisarjassa.

Dieselnaisissa Tarja Vaskuri oli viides ja Päivi Kuusento kuudes.

Miesten dieselsarja oli HHTKD:n juhlaa. Timo Karjalainen voitti hiuksenhienolla marginaalilla hopealle sijoittuneen Tommi Grönholmin. Arto Määttä täydensi mitalikolmikon pronssisijallaan ja 12 vuoden kisatauolta palannut pääopettaja Reijo Vienonen oli viides. Kuusento ja Grönholm olivat alempien vöiden parisarjassa viidensiä.

Seurasta lähtee näillä näkymin edustus kuluvana syksynä myös Porvoo Openiin, Nurmijärven Nurtzi Openiin sekä kahteen online-kisaan.

Hausjärvi Hong Tae Kwon Do ry on Hausjärvellä ja Mäntsälän Sälinkäällä toimiva taekwondoseura.

Seurassa on hieman alle 60 harrastajaa ja sillä on tähtiseuramerkki sekä lasten ja nuorten että aikuisten toiminnasta. Seuran puheenjohtaja on Arto Määttä, pääopettaja Reijo Vienonen ja kisaryhmää valmentaa Saana-Mari Vienonen.