Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kanada-malja käväisi fanien iloksi myös Mäntsälässä

Jääkiekkoseurojen himoitsema Kanada-malja vieraili Mäntsälässä. Tosin se ei ollut paikallisten Jäätiikereitten ansiota, vaan Tasoite- ja maalaustyö Vista Oy:n sponsoroima tapahtuma.

– Ajatuksenamme oli, että voisimme tuoda maljan Mäntsälän messuille, mutta ne olivat liian myöhään tätä tapahtumaa ajatellen, valittelee Vista Oy:n toimitusjohtaja Joni Lindblom.

Ihanne olisi toki ollut, että nuoret jääkiekkoilijat olisivat nähneet arvokkaan maljan, mutta tilojen vuoksi tilaisuus jouduttiin rajoittamaan vain kutsuvieraille, lähiyhteisöille ja työntekijöille.

Pientä hauskaakin tarjoilujen lisäksi oli luvassa: työntekijät saivat kokeilla, osuvatko he maalipensseleillä (ilman maalia) maaliastiaan.

Tänä vuonna Kanada-maljan voitti Tampereen Tappara. Se on mahdollistanut sponsoreilleen, että malja kiertää myös yrityksissä. Mäntsälässä tällainen yritys on Vesta Oy.

– Minusta tuli Tappara-fani sen vuoksi, että veljeni kannatti kiihkeästi HIFK:ta. Ihan vastapainona. Nuorempana pelasin Mäntsälän joukkueissa, mutta sitten perhe ja yrittäjyys veivät mahdollisuuden jatkaa, muistelee Lindblom.

Vistalla on ollut Tapparassa kaksi kummipelaajaa, Mikael Seppälä ja Joona Luoto, joka pelaa nyt NHL:ssä.

Vista on kasvanut merkittäväksi alan yritykseksi. Omia työntekijöitä on noin 25 ja alihankkijoitten kautta saman verran lisää.

Vista on perustettu 2009 ja jokainen vuosi on ollut edellistä parempi. Vastikään on hankittu toiset toimitilat Tampereella, mutta pääpaikka sijaitsee edelleen Mäntsälässä.

– Pienellä porukalla aloitimme, ja kasvu oli lähes tahatonta, kuvaa toimitusjohtaja.

– Uskomme hyvään ja laadukkaaseen työhön ja sitä kautta tuloksen tekoon. Se on myös Tapparan toiminnan sydän.

Yrityksen toimiala on maalaukset, saneeraukset, toimitilat, suurimpia töitä on ollut Tynnyrinpuiston hotellihanke Espoossa. Työt painottuvat pääkaupunkiseudulle ja Tampereen tienoolle.