Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lauantaina järjestettävä Mäntsälä Pride on kasvanut vuoden takaisesta – "sponsorit ovat lähteneet tänä vuonna innokkaasti mukaan"

Mäntsälän Seta ry täyttää vuoden ja toiminta on kehittynyt sekä kasvanut – jäsenistö on tuplattu viime vuodesta. Paikallista Pride-juhlaa vietetään ensi lauantaina.

Yhdistys on toiminut sparrausapuna Keski-Uudenmaan Pride-päätapahtuman Tuusula Priden tapahtumakoordinaattorille, esitellyt toimintaa niin Hyriassa Hyvinkäällä kuin Martoille Mäntsälässä.

Yhdistys on menossa loppuvuoden aikana esittäytymään Ehnroosin ja Riihenmäen kouluille.

Pride-juhlassa on esillä Riihenmäen yläkoulun kuvaamataidon valinnaisryhmän tekemiä Pride-julisteita sekä Mäntsälän kesänavauksessa kuntalaisten tekemiä sateenkaarimaalauksia.

– Sponsorit ovat lähteneet tänä vuonna innokkaasti mukaan. Viime vuoden tapahtuma oli selvästi onnistunut, kun se on kulttuuriteko-palkinnon lisäksi avannut uusia yhteistyömahdollisuuksia sekä vahvistanut edellisiä, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Eeva Partanen.

– Iso tavoitteemme kuitenkin on saada Mäntsälän kunta mukaan järjestämään Pridea Keski-Uudenmaan yhteistyön kautta. Ensi vuonna päätapahtuma on Keravalla, sen jälkeen Nurmijärvellä eli seuraavana vuorossa olisi Mäntsälä. Vuoden 2025 tapahtuma toisi kuntaan tulovirtaa ja näkyvyyttä, Partanen sanoo.

Mäntsälä Pride lauantaina 24.9. Kulttuurimeijerillä ja Cine Mäntsälässä