Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen johtavien viranhaltijoiden virat perustettu

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus päätti kokouksessaan 30.8. hyvinvointialueen palvelujohtajien ja muiden johtavien viranhaltijoiden virkojen perustamista. Virkojen perustamisen jälkeen henkilöstöjaosto valmistelee hallituksen päätöksentekoon esityksen johtavien viranhaltijoiden kelpoisuusehdoista, kertoo Keusote tiedotteessaan.

Hyvinvointialueen toiminta jakaantuu kolmeen palvelualueeseen: ikäihmisten ja vammaisten palvelualue, aikuisten, mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalveluiden sekä lasten, nuorten ja perheiden palvelualue sekä terveyspalveluiden ja sairaanhoidon palvelualue. Aluehallitus päätti perustaa kolme palvelujohtajan virkaa, yhden kullekin palvelualueista.

Lisäksi perustettiin tieto- ja digijohtajan, rahoitus- ja talousjohtajan, hallintojohtajan, henkilöstöjohtajan ja integraatiojohtajan virat.

– Seuraavaksi hallitus päättää 14.9. kokouksessa virkojen kelpoisuusehdoista ja hakuprosessista liikkeen luovutustilanteessa. Ikäihmisten ja vammaisten palvelualueen ja aikuisten, mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalveluiden sekä lasten, nuorten ja perheiden palvelualueen palvelujohtajien virat tullaan avaamaan julkiseen hakuun syyskuun aikana, kertoo aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu.