Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vireuksen fysioterapiaon nyt osa Fysios-ketjua

Kuntosali- ja hyvinvointikeskus Vireus Oy:n fysioterapiapalvelut Mäntsälässä siirtyivät osaksi Mehiläisen Fysios-ketjua 5.8. alkaen.

Vireuksen 10 ammattilaista tarjoavat fysioterapia-, jalkaterapia-, hieronta- sekä Personal Training -palveluita. Fysioterapiatoiminta jatkuu normaaliin tapaan tutuissa tiloissa.

Kuntosali- ja hyvinvointikeskus Vireus on tarjonnut fysioterapiapalveluita Mäntsälässä vuodesta 2007. Erikoisosaamista löytyy tuki- ja liikuntaelinfysioterapian ja OMT-fysioterapian lisäksi lantionpohjan fysioterapiasta, psykofyysisestä fysioterapiasta, alaraajafysioterapiasta sekä kipufysioterapiasta.

Fysios on valtakunnallinen terapiaketju, johon kuuluu yli 100 toimipistettä yli 50 paikkakunnalla ja se työllistää1000 alan ammattilaista. Fysios on ollut helmikuun alusta osa Mehiläinen-konsernia.

– Fysioterapia kehittyy ja kasvaa ja haluamme olla kehityksessä ja Fysioksen kasvutarinassa mukana. Uskon, että kaupan myötä pääsemme kehittämään palveluitamme entistä laajemmin mäntsäläläisten asukkaiden terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseksi, sanoo Vireuksen perustaja Heli Kallio.