Mäntsälässä viikonloppuna 2000 koiran näyttely

Mäntsälän Urheilupuistossa tulevana viikonloppuna järjestettävään koiranäyttelyyn on ilmoitettu 2002 koiraa, jotka edustavat 249 eri rotua.

Tällainen kaikkien rotujen näyttely on järjestetty Mäntsälässä viimeksi ennen koronarajoituksia vuonna 2018.

Eniten kehissä nähdään sunnuntaina kultaisianoutajia tanskalaisen tuomarin Jessie Borregaard Madsenin kehässä, joita on ilmoitettu näyttelyyn kaikkiaan 54 koiraa.

Näyttelyn tuomareista tulee Suomesta kuusi, muualta eri puolilta Eurooppaa yhteensä 7 tuomaria.

Tuomarit saapuvat Portugalista, Virosta, Ruotsista, Irlannista, Alankomaista sekä Tanskasta.

Näyttelyn kauneimman koiran valitsee sunnuntaina kaikkien rotujen tuomari eli niin kutsuttu allrounder Saija Juutilainen.

Näyttelyn järjestäjinä toimivat Ohkolan Metsästysseura ry ja Tiibetinterrierit ry. Järjestelyissä on pyritty lisäksi tukeutumaan mahdollisimman pitkälti paikallisiin muihin toimijoihin.

Näyttelykehät pystytetään perjantaina, jolloin ensimmäiset näyttelyvieraat saapuvat näyttelyalueelle.

Koirien arvostelut alkavat lauantaina ja sunnuntaina klo 9 ja klo 10 välillä porrastetusti ja päättyvät kumpanakin päivänä arviolta noin klo 16, jonka jälkeen valitaan ryhmien parhaat sekä molempina päivinä näyttelyn kauneimmat veteraanit ja kasvattajaryhmät.

Näyttelyn kaunein koira valitaan sunnuntaina ryhmien, joita on kymmenen, voittajien joukosta noin klo 17 alkaen.

Näyttelyyn on vapaa sisäänpääsy. Näyttelyyn osallistumattomien koirien pääsy näyttelyalueelle on luvanvaraista. Kaikilla näyttelyalueella olevilla koirilla on oltava Suomen Kennelliiton vaatimat rokotukset todistuksineen.

Näyttely tulee merkittävästi lisäämään kirkonkylän keskustan liikennettä ja muutakin liikkumista alueella sekä erilaisten paikallisten palveluiden käyttöä.

Autopaikoitusta on järjestetty useilta eri paikoitusalueilta.

Paikoitusta ja liikenteen sujumista varten asetetaan opasteita ja lukuisa joukko opastajia.

Koiranäyttely on erinomainen paikka tutustua moneen eri rotuun sekä rotukoirien kasvattajiin. Lisää tietoja löytyy näyttelyn kotisivuilta osoitteesta mariina.wixsite.com/mantsalakr2022

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut