Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nordean verkkopankissa oli jälleen ongelmia

Nordean verkkopankissa oli tänään jälleen ongelmia. Niin asiakaspalvelu kuin asiakkaatkin kertoivat Twitterissä, että verkkopankissa maksaminen ei onnistunut eivätkä lainat näkyneet. Nordeasta saadun tiedon mukaan vika on korjattu.

Nordean mukaan maksaminen onnistui mobiilipankissa, mutta viestiin tulleen kommentin mukaan ei toiminut siinäkään.

Myös Downdetector-sivusto kertoo, että Nordeassa on ollut tänään ongelmia. Downdetector kerää sivustojen toiminnasta tilaraportteja useista eri lähteistä, kuten Twitteristä sekä sen verkkosivustoille ja mobiilisovelluksiin lähetetyistä ilmoituksista.

Pankkien palveluissa isoja ongelmia: palkat ja tilisiirrot eivät näy tilillä

Nordealla on ollut kevään ja kesän mittaan ongelmia useaan kertaan.

Nordean verkkopalveluissa taas ongelmia: tilin saldo voi näyttää nollaa – Nordea: ei palvelunestohyökkäys

Nordean tämänpäiväisistä ongelmista kertoi ensimmäisenä Aamulehti.

Muokattu 5.7.2022 Muutettu tieto ensimmäisenä kertoneesta mediasta. Ennen Iltalehteä asiasta kertoi Aamulehti. Kello 14.00: Lisätty tieto, että vika on ohi ja päivitetty aikamuodot sen mukaan.

Asuntomarkkinoilta poistui korona-ajan tulppa – Näin nopeasti lainaneuvottelu nyt järjestyy, kertovat pankit

Näin asuntolaina pysyy kohtuudessa kaikissa markkinaolosuhteissa – Asunnon ostosta haaveileva, huomioi ainakin nämä kolme asiaa ennen ostotarjousta

Asuntomarkkinat ovat romahtamassa? Höpsistä, sanovat ekonomistit

Yle: Nordean tilien kautta kulki epäilyttävää rahaa vuosikymmeniä, työntekijän tilille isoja käteistalletuksia Baltiassa