Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keusote valmistautui HUS-yhtymän ensimmäiseen yhtymäkokoukseen

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus valmistautui kevätkauden viimeisessä kokouksessaan 28.6. HUS-yhtymän historian ensimmäiseen yhtymäkokoukseen, Keusoten tiedotteessa kerrotaan.

Sote-uudistuksen ja hyvinvointialueuudistuksen myötä HUS-kuntayhtymän toiminta lakkaa ja palvelujen järjestämisvastuu siirtyy HUS-yhtymälle 1.1.2023. HUS-yhtymän omistavat Uudenmaan neljä hyvinvointialuetta: Keski-Uusimaa, Länsi-Uusimaa, Itä-Uusimaa ja Vantaa-Kerava, sekä Helsingin kaupunki.

7.7. järjestetään HUS-yhtymän historian ensimmäinen yhtymäkokous. Yhtymäkokous on HUS-yhtymän ylin päättävä toimielin.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus on jo aiemmin nimennyt hyvinvointialueen edustajaksi ensimmäiseen HUS-yhtymän yhtymäkokoukseen väliaikaisen hyvinvointialuejohtajan Pirjo Laitinen-Parkkosen. Aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu on varaedustaja. Kokouksessaan 28.6. aluehallitus antoi yhtymäkokousedustajalle toimiohjeen. Aiemmin HUS-yhtymähallituksen jäseniksi on nimetty Annika Kokko, varajäsenenään Sari Silventoinen, ja Ulla-Mari Karhu, varajäsenenään Harri Virtanen.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus pitää kokoustauon ja seuraava kokous on 30.8.