Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Saferoad tukee Mäntsälän ukrainalaisten liikkumista lahjakortein

Mäntsälässä toimiva Saferoad Suomi Oy lahjoitti ukrainalaisten apuun 3000 euron arvosta lahjakortteja.

Lahjoituksellaan Saferoad haluaa tukea paikallisia ukrainalaisia maahantulijoita ja heidän parissaan tehtävää työtä.

Lahjakorteista osa on hankittu Kesportista ja osa muualta K-ryhmästä, joten mahdollistamalla liikuntavälineiden ja erityisesti mm. pyöräilyturvallisuuteen liittyvien välineiden hankintoja yhtiö haluaa edistää liikenneturvallisuutta.

– Halusimme tukea erityisesti paikallisia ukrainalaisia maahantulijoita konkreettisella avulla. Tiellä liikkujien turvallisuusasiat ovat meille tärkeitä, kertoo yhtiön talouspäällikkö Arja Marttila.

– Liikkuminen ja retkeily lähiympäristössä ovatkin tärkeitä mahdollisuuksia myös ukrainalaisille, kertoo maahanmuuttokoordinaattori Hanna Holm.

– Ongellakin on käyty ukrainalaisten kanssa ja saatu monia iloisia kokemuksia, kertoo palveluohjaaja Lars Moberg.

Mäntsälän kunnan maahanmuuttopalvelut kiittää ukrainalaisten puolesta lahjoituksia antaneita ja monin eri tavoin yhteistyötä tehneitä ja toimintaa tukeneita kuntalaisia.

Ukrainalaisten naisten ja lasten käyttöön on saatu useita polkupyöriä lahjoituksina, mutta esim. pyöräilykypärät on hankittu uusina turvallisuuden vuoksi.

Saferoad Oy kehittää turvallisia, innovatiivisia ja kestäviä kaide- ja tieliikenneratkaisuja, jotka turvaavat ihmisten liikkumista, liikkuvat he sitten jalkaisin, pyörällä tai autolla.

Saferoad Oy on siirtänyt toimintansa Mäntsälässä vuonna 2021 Kaide Kanerva Oy:n yrityskaupan myötä.

Yrityksellä on Mäntsälässä tuotantotilat Nummisissa ja toimistotilat keskustassa.

– Olemme iloisia saadessamme toimia Mäntsälässä, toteaa Arja Marttila

Saferoadin palveluksessa Suomessa työskentelee noin 60 ammattilaista suomalaista liikenneturvallisuutta edistämässä. Yrityksellä on asennustyöntekijöitä tiimeissä ympäri Suomea eri kohteissa. Yritys valmistaa ja asentaa mm. teiden, siltojen ja kevyen liikenteen väylien kaiteita sekä törmäysvaimennettuja ja kokoon taipuvia kaiteenpäitä viranomaisille ja urakoitsijoille.

Myös kunnossapitopalvelut, kuten erikoispesut, harjaukset ja imulakaisut, sorateiden höyläykset ja pölynsidonta, reunamurskeen levitys sekä työmaiden vedenajot kuuluvat yrityksen toimialaan.