Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Susanna Mikkola Mäntsälän K-Market Säästökulman ja Saarentauksen kauppiaaksi

Susanna Mikkola aloittaa kauppiasuransa kahdella K-Marketilla Mäntsälässä.

– Tuntuu hyvältä päästä jatkamaan kauppojen kehitystä. Säästökulma on hyvin hoidettu keskustan kauppa ja Saarentaus todellinen oman kylän kauppa, Mikkola iloitsee.

K-ryhmän tiedotteessa Mikkola kertoo, että Mäntsälä on hänelle melko tuttua aluetta ja työt luonnollisesti aloitetaan tutustumalla henkilökuntaan ja asiakkaisiin.

– Asiakkaiden palautteet ja toiveet ovat myös erittäin tervetulleita jatkuvaan kehitystyöhömme.

– Meiltä saa tuotteet arkeen, viikonloppuun ja vähän ekstraakin. Asiakkaat arvostavat tänä päivänä vaivattomuutta, helppoutta ja nopeutta – meillä nämä onnistuvat, Mikkola kuvailee kauppojensa toimintaa.

Molemmissa kaupoissa vastuullisuustyö on tärkeä osa perusarkea.

– K-Market Saarentauksella on hyvät kierrätyspisteet ja kummassakin ruokahävikin minimoiminen on ollut tärkeässä osassa jo tähän saakka.

– Pientoimijoita ja lähiruokaa pidetään sekä lisätään valikoimaan kannattavasti asiakkaiden toiveiden pohjalta. Myös henkilökunnan hyvinvointi ja viihtyvyys ovat minulle tärkeitä asioita, kertoo uusi kauppias tiedotteessa.