Keusoten palvelut keskittyvät Järvenpään Justiin elokuussa

Keusoten virka-ajan jälkeiset terveyspalvelut keskitetään ensi syksystä lähtien Järvenpään uuteen sosiaali- ja terveyskeskus Justiin.

Muutos toteutetaan elokuun alusta alkaen. Tarkoituksena on saada työhön enemmän käsipareja ja välttää turhia käyntejä päivällä. Muutos koskee ainoastaan virka-ajan ulkopuolista toimintaa.

Kello 20 jälkeen asukkaita pyydetään kiireellisissä sairastapahtumissa soittamaan päivystysapuun 117118. Kiireellinen hoito yöaikaan on Hyvinkäällä.

Keusoten aluepalvelujohtaja Susanna Pitkänen kertoo, että Keusoten hallitus ja yhtymävaltuusto käsittelivät Keusoten palveluverkostosuunnitelmaa viime syksynä ja päättivät siitä marraskuussa.

– Virka-ajan ulkopuolisesta toiminnasta päätettiin, että se toteutetaan täyden palvelun yksiköissä; Hyvinkään yhteispäivystyksessä ja Järvenpäässä. Muutoksen toteuttaminen sidottiin talousarvio 2022 valmisteluun, eli täytäntöönpanoa edellytettiin vuoden 2022 aikana.

Kiireellinen hoito toteutetaan tarkoituksenmukaisimmalla tavalla joko etänä tai paikan päällä. Fyysinen vastaanotto voidaan toteuttaa joko yhteispäivystyksessä tai Justissa, ja asiakkaalla on itsellään mahdollisuus valita.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut