Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälän Tanssi Studion Illuusio nappasi hopeaa toukokuun kotikisoista

Lauantaina 21.5. järjestettiin Vision-tanssikilpailut Mäntsälässä, Riihenmäen koululla. Tällä kertaa Mäntsälän Tanssi Studio TASTista kilpailemassa oli Motivaatio, Visio, Evoluutio ja Illuusio.

Motivaatio kilpaili sarjassa ”Ryhmät 13-15 v.” saavuttaen sijan 4 sekä saaden myös kunniamaininnan ”Tärkeä teema, jota ilmennettiin koreografiassa monipuolisesti + energinen lavaläsnäolo”.

Ohjelman on suunnitellut Henna Nerg ja joukkuetta valmentaa myös Moona Tevilin.

Tuomarit kehuivat ryhmän upeaa energiaa sekä koreografian teemaa tärkeäksi ja kantavaksi sekä ryhmälle sopivaksi.

Visio kilpaili kovatasoisessa ”Ryhmät 16-19 v.” -sarjassa ohjelmallaan ”Ready or not, here I come” saavuttaen sijan 6 sekä saaden myös kunniamaininnan ”moniulotteinen teos, joka antaa tilaa erilaisille tulkinnoille”.

Tuomarit kehuivat joukkueen lavaläsnäoloa ja intensiivistä tunnelmaa sekä koreografian kokonaisuutta hyvin rakennetuksi ja ryhmälle sopivaksi. Ohjelman on tehnyt joukkueen valmentaja Jutta Rusi.

Evoluutio kilpaili myös sarjassa ”Ryhmät 16-19 v.” ja tulivat sijalle 9. Tuomarit kehuivat, kuinka tanssijat olivat vahvasti teoksessa läsnä ja ilmaisu rohkeaa.

Myös tanssijoiden asut keräsivät positiivista kommenttia. ”The Jokers are ready” -ohjelma on Marianne Saarikon käsialaa.

Illuusio tuli jaetulle hopealle ”Ryhmät 20-39 v.”-sarjassa. Toinen hopealle tullut joukkue oli Mäntsälän Voimistelijoiden Satelliitit.

Ohjelman kokonaisuutta kommentoitiin eheäksi sekä tanssijoiden ilmaisua uskottavaksi.

Ohjelma ”Kirje” on Jutta Rusin suunnittelema.