Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HUS-yhtymän jäsenet Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelta on valittu

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus nimesi kokouksessaan 7.6. jäsenet ja varajäsenet HUS-yhtymän hallitukseen, kerrotaan Keusoten tiedotteessa.

HUS-yhtymän hallituksen jäseniksi valittiin Annikka Kokko ja Ulla-Mari Karhu. Annika Kokon varajäseneksi nimettiin Sari Silventoinen ja Ulla-Mari Karhun varajäseneksi Harri Virtanen.

Aluehallitus päätti lisäksi hyväksyä Uudenmaan hyvinvointialueiden ja Helsingin kaupungin välisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimus edistää hyvinvointialueiden sekä Helsingin kaupungin välistä vuoropuhelua ja yhteistyötä Uudenmaan alueen sote-palvelujen järjestämiseen, erikoissairaanhoidon palveluihin ja HUS-yhtymään liittyvissä kysymyksissä. Yhteistyöryhmään nimettiin edustajiksi hallituksen ja valtuuston puheenjohtajat ja hyvinvointialuejohtaja.

Kokouksessa valittiin myös aluehallituksen edustajat muihin toimielimiin toimikaudeksi 2022–2025. Kehittämis- ja tulevaisuuslautakuntaan edustajaksi valittiin vuosiksi 2022–2023 Sirkka Rousu ja 2024–2025 Heta Ravolainen-Rinne.

Palvelujen järjestämisen lautakuntaan edustajaksi valittiin Virpi Räty ja hyvinvointialueen nuorisovaltuustoon puolestaan Tiia Lintula.

Hyvinvointialueen vanhusneuvostoon edustajaksi valittiin vuosiksi 2022-2023 Maiju Tapiolinna ja vuosiksi 2024-2025 Jorma Piisinen.

Hyvinvointialueen vammaisneuvostoon edustajaksi valittiin Taneli Kalliokoski.