Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pukkilan Galleria Koivulinnassa kesällä kolme näyttelyä – esillä muun muassa kokeellista visuaalisuutta

Kesän näyttelyt käynnistyvät taas Galleria Koivulinnassa Pukkilassa 8.6.

Koivulinnan taidekesän ensimmäisessä näyttelyssä nähdään maalauksia Ritva Larssonilta ja Mari Auliselta sekä veistoksia Sanna Karlsson-Sutisnalta.

Ritva Larsson on helsinkiläistynyt uusmaalainen taidemaalari, joka on valmistunut kuvataiteilijaksi nyt jo edesmenneestä Lahden taideinstituutista.

Kuvantekijänä Larssonia kiinnostaa kaupunki eri vivahteineen; näkymät, hetket, maisemat ja kadun ihmiset.

Mari Aulinen maalaa koettujen kohtaamisten ja tuntemusten pohjalta, tavoitellen itselleen uutta ja tuntematonta. Hän aloitti elämän haurautta käsittelevän maalausprosessin Berliinissä vuonna 2006, ja jatkaa sen työstämistä edelleen.

Kuvataiteilija Sanna Karlsson-Sutisna on tehnyt puuveistoksia Balilla oppimallaan tekniikalla vuodesta 1991. Veistoksissaan hän yhdistää mielellään metallin, luonnon sekä puun. Hänen aiheinaan ovat ennen kaikkea ihminen, usein kasvot.

Heinäkuussa Koivulinnan näyttelytilat täyttyvät Susanna Aution ja Sauli Suomelan teoksista.

Susanna Autio on järvenpääläinen kuvataiteilija, jonka työskentelytavat ja materiaalivalinnat mukautuvat hänelle tärkeiden aiheiden perusteella. Hän käyttää usein kierrätettyä materiaalia.

Sauli Suomela on design-alan yrittäjä ja taiteilija. Päätyönään hän toimii yrityksessään Pentagon Designissa luovana designjohtajana.

Suomelalta nähdään Pukkilassa maalauksia, jotka perustuvat hänen kehittämäänsä kerroksellisen epoksihartsivalutekniikan kokeelliseen visuaalisuuteen.

Kesän viimeisessä näyttelyssä Galleria Koivulinnassa pääsee tutustumaan mäntsäläläisen taiteilija/galleristi Juha-Pekka Ikäheimon taiteeseen.

Pääosin itseoppinut Ikäheimo on lähes parikymmenvuotisen uransa aikana pitänyt kymmeniä yksityisnäyttelyitä.

Helsinkiläisen Galerie Oljemarkin Anja Lehtovuori luonnehti taannoin Ikäheimon taidetta näin: ”Ikäheimon vahvuus koloristina tulee parhaiten esille suurikokoisissa maalauksissa. Taiteilijan tuotannossa on havaittavissa selvää sukulaissieluisuutta 1970-luvun lopun uusekspressionismiin.

Taiteilijan suosimat humoristiset aiheet kertovat omasta elämästä, eletystä arjesta sattumuksineen. Ikäheimo ei ole kuitenkaan unohtanut taiteen pitkää historiaa, joka ammentaa legendoista, kristinuskon kirjoituksista, unista ja alitajunnasta.”

Koivulinna on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin klo 11-17. Juhannusaattona ja -päivänä 24.-25.6. suljettu.

www.galleriakoivulinna.fi.

8.6.-3.7. Ritva Larsson, Mari Aulinen ja Sanna Karlsson-Sutisna

6.7.-31.7. Susanna Autio ja Sauli Suomela

3.8.-28.8. Juha-Pekka Ikäheimo