Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mäntsälä L!VE-Bandin Juice-iltama saa jatkoa taas kesäkuussa – ensimmäisen konsertin liput revittiin käsistä

Mäntsälä L!VE Bandin Juice-veto imuroi Kulttuurimeijerin täyteen ja lippuvihkon tyhjäksi niin nopsaan, että uusinta on selviö: Juicea uudelleen perjantaina 10.6. kello 19 samassa paikassa.

Lippuja on saatavilla vain ennakkoon kuten ensikeikallakin, KIPA-kirjakaupasta ja Mäntsälä Cinestä. Vinkiksi tuumailijoille: aloituskeikan pyörre lippukassalla yllätti kaiken nähneet Mäntsälä L!VEn puuhaihmisetkin.

Mäntsälä L!VE Band on Leskis-kokoonpanossaan yhdekänmiehinen soitto- ja laulukunta, joka syntyi Juice-aatteen (eri asia kuin pohjoiskorealainen Juche-aate) ympärille viime vuoden puolella.

Esiintymiset olisi pandemian niin salliessa järjestetty aiemmin, mutta nyt päästiin biisejä hinkkaamaan senkin tiukemmin, kerrotaan bändin backstagepiireistä.

Setti sisältää tuttuja mutta myös vähemmän tunnettuja Juicen töitä. Iltaan kuuluu legendaarisen teksti- ja sävelmaakarin taiteilijakuvaa valaisevaa juontoa. Ja voihan Marilyn sitä menoa ensikeikalla, yleisö eli mukana ääni käheänä biisin jos toisenkin!

Juicea siis Kulttuurimeijerillä perjantaina 10.6. klo 19. Liput 15 euroa ja L!ve-jäseniltä kympin.

Ennakkomyynti: KIPA-kirjakauppa ja Cine Mäntsälä. Ole ripeä, Saliin ei sovi määräänsä enempää.

Konsertti on osa Mäntsälän Elävänmusiikin yhdistyksen eli MäntsäläL!VEn 10-vuotisjuhlavuotta, joka sekin siirtyi pandemian tieltä.

L!VE-Bandin Juice-kokoonpano on: Juha Aunola; laulu, Asko Eerola; kitara ja laulu, Ari Ikonen; rummut, Tomi Janhunen; kitara ja laulu, Reijo Liinamaa; kitara, Kai Nybonn; basso, Kauko Ollila; laulu, Reijo Wallenius; harmonikka, Timo Vesterinen; kitara ja laulu.